Mε…εαν και εφόσον πάλι οι δηλώσεις Σφακιανάκη

Μίλησε για έναρξη στις 23/10 αλλά δεν είναι σίγουρος!

Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης και αναφέρθηκε στο πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα.

Για το πότε ξεκινά το Πρωτάθλημα: «Πιθανόν την άλλη εβδομάδα. Αν ρυθμιστεί το θέμα των τηλεοπτικών ως το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει. Περιμένω ενημέρωση και θα δούμε. Θα κληθούν οι ΠΑΕ σε δ.σ. και εκεί θα αποφασίσουμε. Αν είναι συμφέρουσα η πρόταση θα ξεκινήσουμε. Όταν λέμε συμφέρουσα, δεν εννοούμε μόνο το οικονομικό όφελος, αλλά και το τι χάνουμε από ενδεχόμενη παράταση της αναβολής. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε».Για όσα του καταλογίζουν πως είναι με την πλευρά Γκιρτζίκη:
«Ο Σφακιανάκης είναι με τη Football League και υπερασπίζεται μόνο τα συμφέροντα της Football League. Δεν υπερασπίζεται καμία πλευρά και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, εφόσον βάζει το θέμα στο συμβούλιο και εκλέγονται με φανερή ψηφοφορία. Αφήστε αυτό το θέμα, δεν με πυροβολεί κανείς. Ποιος με πυροβολεί; Σας λέω ότι είμαι με την πλευρά της Football League. Οι τρεις που θα πάνε να ψηφίσουν, θα ψηφίσουν κατά συνείδηση και δεν υπάρχει κανένας επηρεασμός από εμένα, ούτε παρότρυνση, ούτε πρόταση. Θα κρίνω εγώ τι θα ψηφίσει ο κύριος Λεβεντογιάννης και ο κύριος Λεουτσάκος και ο κύριος Ρέλλας; Δεν έχουν την αυτονομία, την αυτοτέλειά τους και την προσωπικότητά τους; Εγώ υπέδειξα τον τρίτο υποψήφιο που πήρε οκτώ ψήφους. Έπρεπε να υποδείξω κάποιον».