Δύο παίκτες υπό αποχώρηση στην Κύμη

Σε μερικές ημέρες όλα μπορούν να αλλάξουν στην Κύμη

Είμαστε σε διαδικασία να αλλάξουμε πράγματα, τις επόμενες ημέρες θα μάθετε περισσότερα“, ανέφερε ο νεαρός τεχνικός. Κι η αλήθεια είναι πως μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ανακατατάξεις στο ρόστερ των νεοφώτιστων, ειδικά από τη στιγμή που οι Μούσα Αμπντούλ Αλίμ και Τζουάνια Γκριν δεν έχουν πείσει με την παρουσία τους.

Στην πόλη της Εύβοιας υπάρχουν έντονες σκέψεις προς αντικατάστασή τους, εφόσον όμως προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση από το εξωτερικό. Κοινώς, δεν πρόκειται να πουν “αντίο” πριν υπάρξει συμφωνία με τους αντικαταστάτες τους. Γι αυτό μην σας κάνει εντύπωση αν τους δείτε να αγωνίζονται απέναντι στον Κόροιβο (17/10, 17:00).

Σε κάθε περίπτωση πάντως έχει γίνει σαφές πως αμφότεροι παίκτες είναι στην transfer list των “μπλε”, με τις πιθανότητες αντικατάστασής τους να είναι κάτι παραπάνω από αυξημένες. Ήδη μάλιστα έπεσαν στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα, με εκείνο του Βάιντας Καρινιάουσκας να είναι ένα εξ αυτών.

Ο 23χρονος πλεϊμέικερ διέπρεψε πέρσι με τη φανέλα της Κύμης Seajets, βοηθώντας σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Stoiximan.gr Basket League. Μέσω της ομάδας του Βασίλη Μπρατσιάκου κατάφερε μάλιστα να κερδίσει μια θέση στην εθνική ομάδα της Λιθουανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κι από εκεί ένα καλό συμβόλαιο στην Καντού. Η παρουσία του όμως στην ιταλική ομάδα είναι κατώτερη των περιστάσεων, κάτι που σε συνδυασμό με το 0/2 της ιταλικής ομάδας στη Lega Basket τον έχει μετατρέψει σε πρώτο επιλαχόντα για αποχώρηση.