Νίκη Μετεώρων στο ντέρμπι

 

met-kastr81016_19

Τα Μετέωρα κέρδισαν με 4-2 τον Βράχο Καστρακίου

Στο ντέρμπι της Κλαμπακας η ομάδα των Μετεώρων ήταν καλύτερη πιο αποτελεσματική και πήρε δίακια τη νίκη. το σκορ όπως αναφέρει το meteora öanoije στο 23’, όταν ο Κωστής εκτέλεσε φάουλ από πλάγια και ο Βασίλης Παππάς στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το Καστράκι προσπάθησε να απαντήσει, αλλά η κεφαλιά του Μαυρίκου στο 36’ αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Βλαχάβα.

Στο δεύτερο μέρος τα Μετέωρα μπήκαν πιο καλά και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 56’ με φάουλ του Κωστή από πλάγια θέση που αιφνιδίασε τον Μπόμπολα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν σχεδόν αμέσως, όταν στο 53’ ο Λευτέρης Μπαούτης με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μείωσε σε 2-1.

Στο 56’ ο Φορτούνης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Β. Αλμπάνη, ενώ στο 78’ ο Λίτσιος σε τετ-α-τετ με τον Μπόμπολα δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 82’ ο Κουβελάς πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μπόμπολα και πάνω από τη γραμμή ο Βουλτσίδης με προβολή την προώθησε στα δίχτυα, κάνοντας το σκορ 3-1.

Το Καστράκι μείωσε και πάλι, όταν στο 90’ ο Β. Αλμπάνης έκανε τη σέντρα και ο Γραβάνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε στο δοκάρι.

Στο 91’ ο Λίτσιος έβγαλε μόνο του τον Βουλτσίδη κι αυτός, αφού απέφυγε και τον Μπόμπολα, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Διαιτητής ήταν ο Δουλόπουλος με βοηθούς τους Μ. Μανασή και Αλεξόπουλο. tameteora

 

met-kastr81016_22 met-kastr81016_23

met-kastr81016_73