Δεν υπήρξε καμία συμφωνία

Με επιδιαιτητή την… ΚΕΔ αντί του Βασάρα ως τις εκλογές της ΕΠΟ

 

Δεν βρέθηκε λύση για τη θέση του επιδιαιτητή στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών για τη Super League, που… χηρεύει μετά την αποχώρηση του Κύρου Βασσάρα. Στη χθεσινή συνάντηση των κκ. Γκρούτση, Σαραϊδάρη και Καραβασίλη δεν υπήρξε συμφωνία για το πρόσωπο που θα διαδεχόταν τον πρώην διεθνή διαιτητή, με τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι να αφορούν μεταξύ άλλων και σύμφωνα με πληροφορίες τους Μπίκα, Καλύβα και Τσαχειλίδη.

Συμφωνία δεν κατέστη δυνατόν να επέλθει κι έτσι ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Χρήστος Καραβασίλης, πρότεινε στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής τα καθήκοντα του επιδιαιτητή να εκτελούνται ως τις 30 Οκτωβρίου από την ΚΕΔ. Με την πρόταση, που πάντως δεν ανακοινώθηκε επίσημα, συμφώνησε ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, προκαλώντας την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση:

«Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 7 Οκτωβρίου του 2016

1. Ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι για τις θέσεις του προέδρου και των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Εκλογικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ενόψει των Αρχαιρεσιών της 14ης Οκτωβρίου 2016 στην Αθήνα