Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Καλά …Χριστούγεννα η σέντρα!

Καλά …Χριστούγεννα η σέντρα!

football_league

 

Νέα αναστολή στην έναρξη της Football league.

Συνάντηση με Κοντονή και εξώδικο στη Super League από τη Football League. Αναστολή έναρξης μέχρι νεωτέρας.

Με… κατεβασμένα ρολά συνεχίζει μέχρι νεωτέρας η Football League. Τηλεοπτική στέγη δεν βρέθηκε, χορηγοί επίσης, οπότε η απόφαση του ΔΣ που είχε διάρκεια περίπου 2,5 ώρες ήταν η αναμενόμενη. Παράταση της αναστολής έναρξης του πρωταθλήματος. Εκτός αυτού η διοργανώτρια μετέθεσε τις αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπροσώπων στη ΓΣ της ΕΠΟ, ενώ ενώπιον του Μιχάλη Τζανόπουλου αποφασίστηκε να υποβληθούν άμεσα τα αιτήματα για μείωση παραβόλων, ρύθμιση οφειλών και λοιπά.

Σε ό,τι αφορά στην άρνηση της Super League να χρηματοδοτεί τη Β” Εθνική, το σώμα αποφάσισε ομόφωνα να σταλεί εξώδικο που θα αφορά στη διασφάλιση των δικαιωμάτων της δεύτερης τα οποία «συστηματικά καταστρατηγούνται», όπως ανέφερε η ανακοίνωση. Τέλος, την Πέμπτη (06/10) κλείστηκε ραντεβού της 5μελούς Επιτροπής με τον Υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά:

Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Παράταση της αναστολής του Πρωταθλήματος της Football League

2. Συνέχιση των διερευνητικών επαφών και συζητήσεων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

3. Άμεση υποβολή στην ΕΠΟ χρόνιων αιτημάτων της Football League που σχετίζονται με θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που την αφορούν. Ενδεικτικά αναφέρονται η μείωση των παραβόλων, η ρύθμιση οικονομικών οφειλών, η αναλογικότητα στην εκπροσώπηση κ.α.

4. Σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 10/10/2016 και ώρα 14:00 μ.μ. στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα της εκπροσώπησης της Football League στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14/10/2016.

5. Ομόφωνη απόφαση αποστολής εξωδίκου εγγράφου στην Super League που θα αφορά την διασφάλιση των δικαιωμάτων της Football League τα οποία συστηματικά καταστρατηγούνται.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα των μελών της Football League από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ.Σταύρο Κοντονή για συνάντηση την Πέμπτη 06/10/2016 στην οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τις ΠΑΕ μέλη της και το Πρωτάθλημα».

Πηγή: flnews.gr

Συντάκτης

Άρθρα : 16710
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top