Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΒΟΛΛΕΥ » Με το δεξί στη νέα σεζόν οι Νεάνιδες του Ασκληπιού

Με το δεξί στη νέα σεζόν οι Νεάνιδες του Ασκληπιού

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι   Νεάνιδες κέρδισαν την Αργώ Βόλου 3-0

            Ξεκίνημα με νίκη για τις Νεάνιδες στα πλαίσια του πρωταθλήματος 2016-17. Στην 1η αγωνιστική επιβλήθηκαν στο Κλειστό των Τρικάλων της Αργούς Βόλου με 3-0. Παρ΄όλο που βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ρυθμούς προετοιμασίας, εν τούτοις κατά διαστήματα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία αποζημιώνοντας με το παραπάνω όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού.

Στο 1ο σετ ο Ασκληπιός μπήκε απ΄ την αρχή μπροστά στο σκορ και αυξάνοντας σταδιακά την διαφορά πήρε το σετ με 25-19.

Στο 2ο σετ είχαμε αλλαγή εικόνας με την Αργώ να προηγείται μέχρι το 21-22 αλλά με ένα σερί 4-0 ο Ασκληπιός πήρε και αυτό το σετ με 25-22. Το 3ο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τα κορίτσια του Ασκληπιού να κάνουν το 25-14 παίρνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα σετ 1ο 25-19, 2ο 25-22, 3ο 25-14

Συνθέσεις

Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.) Τόλλιου Ε. Ντιρογιάννη Α. Γεωργίου Μ. Γατσά Ε. Χύτα Μ. Παπαθεοδώρου Ε. Τσούκα Γ. Βράκα Ρ. Βασιλοπούλου Δ. Γεωργάκη Ε. Κεσκινίδου Ε. Χατζή Δ. Σκέμπη Β. Στεφάνου Γ.

Αργώ Βόλου (Σταθόπουλος Ε.) Γεωργουλά, Πόγιου, Χειμάρα, Γεωργοπούλου, Φιλιππίδη, Ζαφειρίου, Τσιτσιγιάννη, Κανέλου, Γάκη, Πολυζώη, Γερολυμάτου, Καλαπόδη, Παπαθεοδώρου, Σουφλή.

Συντάκτης

Άρθρα : 16705
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top