Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Ξανασυνεδριάζει το ΔΣ της Football League

Ξανασυνεδριάζει το ΔΣ της Football League

Την Δευτέρα 03/10  στα γραφεία της Football League

 

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι…

1. Εκλογή εκπροσώπων για την Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. (Παρασκευή 14/10/2016, ώρα 10:00, στην Αθήνα, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso, οδός Αγίου Νικολάου και Ιλίου, Βουλιαγμένη) σύμφωνα με το Καταστατικό και των Κώδικα Αρχαιρεσιών

2. Διάφορα Θέματα

Η εύρεση τηλεοπτικής στέγης έχει τεθεί εξ αρχής ως απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της Football League. Ο β’ αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού, Άρης Λυχναράς, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βάιο Τσούτσικα για τις επαφές που κορυφώνονται για να λυθεί το ζήτημα.

«Είχαμε μια επαφή με μια μεγάλη εταιρεία στο χώρο της διαφήμισης κι αφού δεν βρίσκεται ένα κανάλι να πάρει το πρωτάθλημα αυτούσιο, να γίνεται μια διαχείριση από τη συγκεκριμένη εταιρεία και ένα κανάλι να δείχνει έναν αγώνα και άλλο κανάλι να μπορεί να δείχνει άλλο. Θα υπάρξουν συνεχείς επαφές με κρατικό και ιδιωτικό κανάλι τις επόμενες ώρες και μέρες. Νυχθημερόν κάνουμε αυτή τη δουλειά για να βρούμε την καλύτερη λύση», τόνισε ο εκπρόσωπος του Κισσαμικού.

Όσο για τα οικονομικές απαιτήσεις της Football League; «Έχουμε υποχωρήσει πολύ από την αρχική μας θέση, αλλά θα πρέπει να φτάσει τουλάχιστον στο 1,5 εκατ. ευρώ», τόνισε.

Ακόμη είναι ασαφές πότε θα αρχίσει η Football League, αλλά όπως δήλωσε ο Άρης Λυχναράς «… ευχόμαστε να έχουμε ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτό».

Συντάκτης

Άρθρα : 16705
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top