Δικαιώθηκε η Ζάκυνθος, άκυρη η βαθμολογία στη Football League !

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τη Ζάκυνθο

 

 

Άκυρη είναι η ολική βαθμολογία της Football Leage σε ό,τι αφορά τη Ζάκυνθο και τον Πανελευσινιακό. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τους νησιώτες για το παραπάνω θέμα και πλέον εκκρεμεί η τριτανακοπή της Ζακύνθου για την υπόθεση «δωροδοκίας» στον αγώνα Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός.Το Διαιτητικό Δικαστήριο θα εξετάσει την υπόθεση την Τρίτη (4/10) και αφού λάβει αμετάκλητη απόφαση, θα επιτραπεί στη Football League να επικυρώσει τη βαθμολογία της περσινής περιόδου

Εν ολίγοις η Ζάκυνθος που υποβιβάστηκε αγωνιστικά διεκδικεί μέσω προσφυγής την παραμονή της στη Football League αντί της ομάδας της Ελευσίνας.

Για τον λόγο αυτό οι Επτανήσιοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η απόφαση:

«ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 93/27-9-2016 Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά της με ημερομηνία 15-7-2016 απόφασης του Δ.Σ της Ε.Ε.Π. Β΄ Εθνικής Κατηγορίας με την οποία επικυρώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Ακυρώνει εν μέρει την από 15-7-16 απόφαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ως προς την ολική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 της ίδιας διοργανώτριας αρχής που αφορά τις ομάδες ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Διατάζει τη μη επικύρωση του ως άνω βαθμολογικού πίνακα μέχρι εκδόσεως αμετακλήτου αποφάσεως επί της από 15-7-2016 τριτανακοπής-προσφυγής-αίτηση ανακλήσεως επανασυζητήσεως της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ(με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 20575/15-7-2016)».