Νέα καταγγελία ΟΣΦΠ για ασυμβίβαστο ΑΕΚ – Μελισσανίδη

D7A1A6DC231B536938919E8E61DFEA77Ο Ολυμπιακός ζήτησε από την Πολιτεία να εξετάσει το θέμα

 

Νέες αιτιάσεις για ασυμβίβαστο της ΟΠΑΠ Α.Ε. κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ, που διεξήχθη παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Η πλευρά της πειραϊκής ομάδας, που εκπροσωπήθηκε από τους Γιάννη Βρέντζο και Δημήτρη Αγραφιώτη, υπογράμμισε ότι πρόκειται για «εξάμβλωμα» η συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας, από τη στιγμή κατά την οποία είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε από την Πολιτεία να εξετάσει το θέμα και να το λύσει, από τη στιγμή που επίκειται νέος αθλητικός νόμος.

Στο θέμα αναφέρθηκε, εμμέσως, και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Οι ενστάσεις του γνωστού ποινικολόγου εδράζονται στην απόφαση της ΠΑΕ Βέροια να αλλάξει τη στοιχηματική εταιρεία που διαφήμιζε στη φανέλα της πέρυσι, επιλέγοντας τον ΟΠΑΠ.

Ο κ. Κούγιας έκανε επίσης λόγο για ασυμβίβαστο, επικαλούμενος το λόγο που είχε προβάλει και ο Ολυμπιακός.

«Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παίζει στη Βέροια και την προηγούμενη ημέρα η Βέροια να βάζει διαφήμιση ΟΠΑΠ στη φανέλα της. Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.