Κύπελλο και νίκη το Κεφαλόβρυσο

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εγινε και απονομή στην ομάδα του Κεφαλόβρυσου

 

Στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο με τον τοπικό Κεφαλοβρυσιακό αγωνίστηκε η ομάδα της Ασπροκκλησιάς στην οποία παίζουν οι νεαροί από την Κ16 της Ακαδημίας του ΑΟΤ.

Αν και προηγήθηκαν οι μικροί, η καλή και ιδιαίτερα έμπειρη ομάδα του Κεφαλοβρυσιακού γύρισε το ματς και επικράτησε με το ευρύ 4-1. Ο αγώνας είχε και τον σοβαρό τραυματισμό σε μια διεκδίκηση του νεαρού Σκαρλέα ο οποίος έσπασε την κλείδα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι στην επανάληψη.

Στο 5΄ο Γκούμας με προβολή αστόχησε από κοντά για τους φιλοξενούμενους.

Στο 10΄το 0-1. Ο Βασιλάκος σούταρε , ο Νταϊλιάνης απέκρουσε και ο Γκούμας από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο 18΄ο Παπαστεριάδης μόνος του πλάσαρε άουτ.

Στο 24΄τετ α τετ ο Σταμάτης προβολή από καλή θέση η μπάλα έξω.

Στο 30΄το 1-1. Ο Παναγιώτης Παπαστεριάδης μπήκε από την αριστερή πλευρά και πλάσαρε εύστοχα στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Στο 40΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ανατροπή του Σταμάτη από αμυντικό. Το εκτέλεσε ο  , απέκρουσε ο Νταϊλιάνης κρατώντας ανέπαφη την εστία.

Στο 43΄το 2-1. Μετά από φάουλ στην περιοχή, ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε σε θέση γκολ και το κατάφερε.

Στο 50΄ νέα ευκαιρία οι γηπεδούχοι με τον Αγγελόπουλο.

Στο 56΄ οριζόντιο δοκάρι ο Κεφαλοβρυσιακό σε κεφαλιά του Αγγελόπουλου.

Στο 62΄οριζόντιο δοκάρι η Ασπροκκλησιά σε φάπουλ του Σαργιώτη.

Στο 75΄ το 3-1. Μετά από κόρνερ στην καρδιά της άμυνας ο Παπαπολυζόπουλος σκόραρε με κεφαλιά.

Στο 81΄ το 4-1. Ο Παπαστεριάδης την σέντρα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Αγγελόπουλος με ανάποδο βολέ σημείωσε ένα ακόμη γκολ.

Κεφαλοβρυσιακός:Νταϊλιάνης, Σαρακατσιάνος, Νάκας ( 65΄λ.τρ. Παπαπολυζόπουλος), Νταούλας, Μπούκας, Αγγελόπουλος, Παπαστεριάδης, Μανώλης, Τσιασιώτης (70΄Πρεκατές), Σταθόπουλος (60΄Γκίτσας), Αγγέλης.

Ασπροκκλησιά: Αγγέλης, Βασιλάκος, Σκαρλέας ( 35΄λ.τρ. Τζιάννης), Κακούσιος, Δρόσος, Τσάτσος, Κοντογώγος, Σταμάτης ( 75΄Σαμαράς), Γκούμας, Κογιάννης, Σαργιώτης ( 80΄Μπούκας).