Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Ευρηματικά σποτ από τον Δήμο Τρικκαίων (Βίντεο)

Ευρηματικά σποτ από τον Δήμο Τρικκαίων (Βίντεο)

bideo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με αφορμή την εβδομάδα κινητικότητας

Παπαστεργίου, Μητσιάδη, Ρόμπος, Φουντούνας, Μπουραζάνας και άλλοι πρωταγωνιστούν σε  δύο βίντεο, στα οποία κυριαρχεί το χιούμορ,  και με τα οποία ο Δήμος Τρικκαίων αποχαιρετά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016. Τα βίντεο προβάλλουν δύο πολύ σημαντικά για τα Τρίκαλα θέματα. Το ένα, ο σεβασμός των οδηγών στους πεζούς σε κάθε διάβαση στην πόλη, κάτι που σχεδόν πουθενά στην Ελλάδα δεν συναντάται. Το δεύτερο, η παροχή «οδηγιών» για το τι δεν πρέπει να κάνει ένας οδηγός ποδηλάτου, προκειμένου να κυκλοφορεί με ασφάλεια για τον ίδιους και τους συμπολίτες του.
Τα βίντεο γυρίστηκαν καθ’ όλη την εβδομάδα των δράσεων, με πολύ μεράκι, πολύ κέφι, προτάσεις και ιδέες που εναλλάσσονταν πάνω στο βασικό σενάριο, από άξιους συνεργάτες τρικαλινούς και τρικαλινές – ακόμη κι ο Δήμαρχος έχει ρόλο σε ένα από αυτά τα βίντεο.
Πλέον, τα βίντεο είναι διαθέσιμα στο επίσημο κανάλι του Δήμου Τρικκαίων στο youtube και μπορεί ο καθένας να τα δει, διαπιστώνοντας ότι η όμορφη πόλη των Τρικάλων, διαθέτει και αυτοσαρκασμό και χιούμορ, σε μια προσπάθεια να προωθηθεί το μήνυμα: σεβασμός στον πεζό, χώρος στο ποδήλατο, πόλεις με βιώσιμη κινητικότητα.
Απολαύστε τα  και.. καλή σας διασκέδαση:

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16732
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top