Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » TRIKALA BC » Υποστηρικτής της KAE η Arena Car Rental

Υποστηρικτής της KAE η Arena Car Rental

ARENA TRIKALA BC

 

Με αυτοκίνητα της εταιρείας θα κινούνται οι παίκτες.

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την ARENA CAR RENTAL A.E.

Και φέτος οι παίκτες  θα  μετακινούνται με άνεση και ασφάλεια καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν με τα αυτοκίνητα της εταιρείας στο πλαίσιο του υποστηρικτικού  προγράμματος της ΚΑΕ με την ΑRENA για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

 

Η ARENA CAR RENTAL δραστηριοποιείται 31 χρόνια στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και είναι μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ).

Διαθέτει πλούσια συλλογή αυτοκινήτων με την οποία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της.

Με στόλο αποτελούμενο από νέα μοντέλα, πολλά ειδικού τύπου αυτοκίνητα, από τις μεγαλύτερες και πιο ανεπτυγμένες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αυτοκίνητα που ανανεώνονται τακτικά και σε συνδυασμό με το λεπτομερή έλεγχο, αλλά και τη συνεχή συντήρηση, προσφέρουν αξιοπιστία και σιγουριά.

Η πολυετής πείρα στο χώρο, οι παρεχόμενες ευέλικτες υπηρεσίες, η συνέπεια και η άριστη ποιότητα, παράλληλα με την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, τις λογικές τιμές και το έμπειρο προσωπικό, εγγυώνται άψογη εξυπηρέτηση, για μια ευχάριστη και ξένοιαστη οδήγηση.

 

Περισσότερα για την ARENA CAR RENTAL AE στην ιστοσελίδα της www.arenagr.com

 

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16689
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top