Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Στις 27/9 συνεδριάζει το Δικαστήριο για εκλογές στην ΕΠΟ

Στις 27/9 συνεδριάζει το Δικαστήριο για εκλογές στην ΕΠΟ

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το Διαιτητικό

 

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επί της προσφυγής που έχουν καταθέσει έξι Ενώσεις οι οποίες πρόσκεινται στην αντιπολίτευση της Ομοσπονδίας, με αίτημα να ακυρωθούν οι αποφάσεις του Δ.Σ. και κατ΄ επέκταση να μη διεξαχθούν οι εκλογές της 26ης Οκτωβρίου.

Την ίδια ημέρα θα εκδικαστεί και η αίτηση της Ζακύνθου κατά του Πανελευσινιακού για την υπόθεση της φερόμενης δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Λαμπρόπουλου, στον περυσινό αγώνα των Ελευσίνιων με την Παναχαϊκή. Ο Πανελευσινιακός έχει ήδη κριθεί δύο φορές αθώος, αλλά η ομάδα του Ιουνίου επιδιώκει την επιστροφή της υπόθεσης στην Επιτροπή Εφέσεων για να εκδικαστεί και τρίτη φορά.

Η ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 27/9/2016 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

1. Έφεση-προσφυγή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ, κατά 1) της <<ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ>>, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ και κατά της υπ’ αρ. 91/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

2. Προσφυγή-αίτηση των: 1.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, 2.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, 3.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 4.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, 5.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΑΜΟΥ, 6.ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ,

Κατά 1) της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, 2) Των από 12/9/2016 αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τις οποίες: α. Εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ, β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου και γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ για την εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, τακτικών και αναπληρωματικών μελών Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, 3) Της από 12/9/2016 με αριθμό πρωτ. 27317/2016 πρόσκλησης της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που απεστάλη προς τις Ενώσεις-Μέλη της Ε.Π.Ο., καθώς και του από 13/9/2016 με αριθμ. πρωτ. 27504/2016 ενημερωτικού σημειώματος προς όλες τις Ενώσεις-Μέλη της Ε.Π.Ο., 4) Κάθε άλλης συναφούς πράξης ή απόφασης της Ε.Π.Ο. που συνδέεται με τις παραπάνω πράξεις και αποφάσεις της»

Συντάκτης

Άρθρα : 16715
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top