Aρχή με ισοπαλία η Κ-16 που αντικατέστησε την Ασπροκκλησιά

 Το βάπτισμα του πυρός σε ανδρικό πρωτάθλημα πήραν οι νεαροί 

 

Το βάπτισμα του πυρός σε ανδρικό πρωτάθλημα πήραν οι νεαροί της Κ16 ΑΟΤοι οποίοι παίζουν μέσω της Ασπροκκλησιάς στον Β΄όμιλο της Α1 ερασιτεχνικής. Στο γήπεδο της Θεόπετρας αντιμετώπισαν την ομάδα του Αγιοφύλλου. Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και ισόπαλο τελικό αποτέλεσμα.
Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Στο πρώτο καλύτεροι οι νεαροί αλλά το Αγιόφυλλο προηγήθηκε και στην επανάληψη καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι με την Κ16 να είναι αυτή που βρήκε δίχτυα. Ήταν και το πρώτο ματς για την Κ16 καθώς ο αγώνας της πρεμιέρας με την Πιαλεία θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη. Στο 9΄ το 0-1 με τον Κώστα Αγγέλη να φεύγει στην αντεπίθεση και να πλασάρει τον συνονόματο του Αγγέλη. Η ισοφάριση ήρθε στο 85΄ με κεφαλιά του Γκούμα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν από ένας παίκτης για κάθε ομάδα. Στο 91΄ο Μπούκας της Ασπροκκλησιάς (Κ16ΑΟΤ) και στο 93΄ ο Μπόζιακας του Αγιοφύλλου.

Ασπρ/σιά(Κ16ΑΟΤ): Αγγέλης, Βασιλάκος, Σκαρλέας, Κακούσιος, Δρόσος, Τσάτσιος, Μπούκας, Σταμάτης, Γκούμας, Κογιάννης, Σαργιώτης.

Αγιόφυλλο: Ζάρρας, Μπόζιακας, Κέφος Σ., Αδάμος Σ., Οικονόμου, Νικολάου, Τρέλλης, Κόκκας, Αδάμος Χ., Αγγέλης Κ., Αυγέρος.

Eυχαριστούμε την ιστοσελίδα  www.tameteora.gr για το φωτογραφικό υλικό.