Δεύτερη νίκη η Θύελλα Μεγαλοχωρίου

H Θύελλα Μεγαλοχωρίου δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα

 

H Θύελλα Μεγαλοχωρίου με πολλούς έμπειρους παίκτες στην σύνθεσή της επικράτησε 3-1 της νεανικής , αλλά ιδιαίτερα ανταγωνιστικής στο παιχνίδι, ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ).

Οι νεαροί γηπεδούχοι κόντραραν σε μεγάλο διάστημα την φιλόδοξη και αξιόλογη φέτος Θύελλα και έγινε ένα καλό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις όποιες ευκαιρίες τους παρουσιάστηκαν και σκόραραν τρία γκολ ενώ ευκαιρίες και ένα γκολ είχαν και οι γηπεδούχοι.
Στο 5΄πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Τσαρούχα από κοντά να αστοχεί.
Στο 7΄νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Αλεξανδρή να πιάνει το διαγώνιο σουτ και η μπάλα να περνά άουτ.
Στο 21΄ το 0-1. Στην πρώτη καλή στιγμή του το Μεγαλοχώρι σκόραρε. Ο Μπλέτσας έφυγε μόνος του μετά από κάθετη μπαλιά στον άξονα και πλάσαρε εύστοχα τον Μήτσιο.
Στο 36΄ο Μήτσιος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ το πλασέ του Βασίλη Ανδρέου.
Στο 44΄το 0-2. Με την λήξη σχεδόν του πρώτου μέρους οι της Θύελλας έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Ο Β. Ανδρέου πάσαρε στον Αναγνώστου και αυτός έπιασε ένα ωραίο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 45΄ο Πανέτσος έβγαλε κόρνερ την μπάλα στο βολέ του Τσαρούχα στην περιοχή.
Στο 65΄και μετά από πέιση της ΑΕΤ(Κ17ΑΟΤ) έγινε το 1-2. Σέντρα ο Πούλιος από δεξιά , η μπάλα έφτασε στην καρδιά της άμυνας στον Τσαρούχα που έβαλε ένα παλικαρίσο γκολ πλασάροντας εύστοχα.
Στο 70΄ από δεξιά ο Βασίλης Ανδρέου έφυγε στην περιοχή και με την εμπειρία του βρήκε δίχτυα για το τελικό 1-3. Με την ομάδα του Μεγαλοχωρίου να διπλασιάζει τις νίκες στο πρωτάθλημα .
Στο 89΄μια καλή ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων με τον Μαγγούτη που σούταρε δυνατά και ο Πανέτσος πετάχθηκε βγάζοντας την μπάλα κόρνερ.
Διαιτητές οι Πάντος-Σταφυλάς-Μάρκος.

ΑΕΤ(Κ17 ΑΟΤ): Μήτσιος, Πούλιος, Σακελλάριος, Ζωγράφος ( 46΄Τσιρογιάννης), Αλεξίου Δ., Μπακάλης ( 66΄Μπένγκο), Δημόπουλος, Μαγκούτης, Αλεξίου Ε., Αλεξανδρής ( 46΄Μπαρτζιώκας), Τσαρούχας.

Θύελλα Μεγαλοχωρίου: Πανέτσος, Αθανασόπουλος, Πασσής, Παπουτσάκης, Ζυγούρης, Ντόσας, Αναγνώστου, Μπλέτσας (55΄Νταής), Καραϊσκος ( 70΄Παύλου), Ανδρέου Βασ., Ανδρέου Σπ. ( 30΄λ.τρ. Μπαλαής)