Ο Μπάρλοου για τον πατέρα του και την Θεσσαλονίκη

apres-lille--kelsey-barlow-part-en-grece

Ο παίκτης των Τρικάλων γεννήθηκε στην συμπρωτεύουσα

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη ενάμισι μήνα πριν ο πατέρας του σηκώσει με τον ΠΑΟΚ το κύπελλο κυπελλούχων στην Γενευη. Πιο γουρλής… Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη ανήμερα της St Valentines Day και έτσι όπως ακουγόταν, είναι… ερωτευμένος με την πόλη.

 

Ο Κέλσι Μπάρλοου, ο μικρός γιός του Κεν, θα παίξει φέτος στα Τρίκαλα, προερχόμενος από μια 4ετή κολεγιακή καριέρα και από μια επαγγελματική χρονιά μοιρασμένη σε D League και Γαλλική Pro B. Όχι δεν είναι σέντερ, δεν είναι καν δύο μέτρα. Την προηγούμενη εβδομάδα το μυαλό του εδώ στην Θεσσαλονίκη το είχε, συμμετέχοντας στην προετοιμασία των Τρικάλων.

 

“Ήθελα να έρθω αλλά δεν γινόταν, είχαμε προπονήσεις στα Τρίκαλα. Είδα όμως φωτογραφίες, μίλησα με τον πατέρα μου μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ, μου είπε πόσο καλά πέρασε, πόσο συγκινητικά ήταν αυτά που έζησε στην γιορτή του ΠΑΟΚ” σχολίασε ο νεαρός στην εφημερίδα Arena Press, προσθέτοντας…

 

“Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη, αγαπώ την πόλη, μου αρέσει πολύ η πόλη, ακούω από τότε για τον ΠΑΟΚ και είμαι φαν της ομάδας από μικρός. Για την πόλη νοιώθω και πρεσβευτής της στις ΗΠΑ. Μπορεί να φαίνεται περίεργο το ότι ερχόμενος να παίξω μπάσκετ στην Ελλάδα θα το κάνω για μια άλλη ομάδα, όπως τα Τρίκαλα. Αλλά ξέρεις επαγγελματίας είμαι, Τα Τρίκαλα μου έκαναν πρόταση, όχι ο ΠΑΟΚ, οπότε και όταν αντιμετωπίσω τον ΠΑΟΚ θα θέλω να κερδίσω, είμαι προσηλωμένος στο στόχο της ομάδας μου φέτος” τόνισε ο νεαρός, που θυμήθηκε τα… παλιά.

 

“Θα ήθελα πάνως να δω ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ, είχα δει μόνο από φωτογραφίες και βίντεο.Είναι και πολύ ωραίο το γήπεδο του.  Ξέρω για την αντιπαλότητα με τον Άρη και η μοίρα τόφερε έτσι ώστε ο Άρης να είναι η πρώτη ομάδα που θα παίξουμε στην Λίγκα. Μου έλεγε τότε ο πατέρας μου το πόσο η μια ομάδα θέλει να κερδίζει την άλλη. Θα ήταν ωραία να ζήσω ένα τέτοιο ντέρπι στην κερκίδα, με κόσμο, με την γνωστή Ελληνική ατμόσφαιρα” σημείωσε ο 25χρονος Κέλσι, που κατέληξε με ένα μήνυμα…

 

“Ξέρω το πόσο ο κόσμος του ΠΑΟΚ αγαπά τον πατέρα μου. Να ξέρουν όμως και πόσο ο πατέρας μου αγαπά τον ΠΑΟΚ, τον κόσμο του και την Θεσσαλονίκη”.