Γεωργιάδης: “Δεν έχουμε φρεσκάδα”

SONY DSC

 

Οι πρώτες εκτιμήσεις του νέου προπονητή.

Δείτε τι τόνισαν μετά την λήξη του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον ΑΟΤ και την Αναγέννηση οι δύο προπονητές, Γιώργος Γεωργιάδης και Γιάννης Μάγγος.

Γιώργος Γεωργιάδης: «Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερη οργάνωση ,καλύτερη κυκλοφορία φτάναμε σχετικά εύκολα έξω από την περιοχή του αντιπάλου ωστόσο δεν είχαμε καλές επιλογές με συνέπεια να κάνουμε μια δύο ευκαιρίες. Στο δεύτερο πάλι ξεκινήσαμε να έχουμε τον έλεγχο αλλά όσο περνούσε χάναμε την οργάνωση μας κυρίως στο επιθετικό παιχνίδι και αυτό δημιούργησε κάποιες ανισορροπίες στην άμυνα. Βλέπω τους ποδοσφαιριστές λίγο στρεσαρισμένους και όταν δεν πηγαίνουν καλά τα πράγματα χάνουνε την αυτοπεποίθηση τους. . Αυτή την στιγμή αξιολογώ παίκτες, νοοτροπίες, καταστάσεις. Η ομάδα έχει δώσει πολλά φιλικά και για αυτό δεν υπάρχει φρεσκάδα αυτή τη στιγμή . Εγώ θα ήθελα και άλλα φιλικά να δω την ομάδα και να αξιολογήσω τους παίκτες, δυσκολευόμαστε να βρούμε αντιπάλους εγώ ελπίζω να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα να έχουμε λίγο χρόνο ακόμη. Αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές μας, είναι καλοί θα πρέπει να τους εμπιστευτούμε, δουλεύουνε καλά στην προπόνηση, πρέπει να τους απελευθερώσουμε λίγο για να δείξουν το ταλέντο τους που υπάρχει Η Καρδίτσα αμύνθηκε πολύ καλά, μια δύο στιγμές που βρήκε ήταν πιο δυνατή και αποτελεσματική στην επίθεση και εμείς κάναμε λάθη πολλά και κέρδισε το φιλικό δίκαια. Εμείς πρέπει να κάνουμε πιο πολλά πράγματα και να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο, ειδικά όταν έχουμε υπεραριθμία στην άμυνα να μην φτιάξει φάσεις Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Καρδίτσας.
Ίσως κουράσαμε τους παίκτες λίγο παραπάνω. Θα μιλήσω μαζί τους για να είμαστε έτοιμοι Το παράθυρο των μεταγραφών έχει κλείσει.
Δεν είναι εύκολα τα πράγματα (σ.σ στην κατηγορία). Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Κάθε παιχνίδι είτε εντός είτε εκτός δεν είναι εύκολο. Είμαστε στις 4-5 ομάδες που θα διεκδικήσουμε την άνοδο, αυτό θέλουμε».

Γιάννης: Μάγγος: Είτε φιλικό, είτε επίσημο ήταν ένα ντέρμπι ξέρουμε τι σημαίνει ένα ματς μεταξύ Τρικάλων-Καρδίτσας. Παίξαμε σε ένα φανταστικό γήπεδο και σε αθλητικά πλαίσια. Μια πάρα πολύ καλή φιλοξενία θα την ανταποδώσουμε. Έγινε ένα παιχνίδι με δύο ημίχρονα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη κατά κράτος η ομάδα των Τρικάλων με μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, με σωστές κινήσεις με αλλαγές παιχνιδιού. Η ομάδα αρχίζει και δουλεύει διαφορετικά., Θεωρώ ότι στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, ανεβάσαμε την ομάδα κάποια μέτρα στο γήπεδο, πιέσαμε, ξέρουμε τις δυνατότητες των παικτών μας, ξέρουμε που βρισκόμαστε, ξέρουμε γιατί θέλουμε να δοκιμάζουμε κάποια συστήματα, δοκιμάζουμε σχήματα, καταστάσεις, πρόσωπα και το αποτέλεσμα δεν μετράει. Στα άλλα φιλικά χάσαμε, σήμερα κερδίσαμε αλλά και πάλι είναι ανούσιο. Τα φιλικά γίνονται για να βλέπουν οι προπονητές τι έχουνε. Τα παιδιά προσπαθούν και στις προπονήσεις και στα φιλικά. Σίγουρα υπάρχει κούραση και για τις δύο ομάδες. Υπάρχει το άγνωστο πότε θα αρχίσουμε και τι προγραμματισμό θα κάνουμε και πως θα πάμε στις προπονήσεις. Από αύριο θα δουλέψουμε για το φιλικό με τον Αιγινιακό που έχουμε στην έδρα μας. Θα δοκιμάσουμε ξανά σύστημα ,καταστάσεις. Εύχομαι στην ομάδα των Τρικάλων ότι καλύτερο, έχει ένα προπονητή που είναι τιμή όλων που βρίσκεται εδώ στην Θεσσαλία και η ομάδα θα καταφέρει να πάρει την άνοδο γιατί είναι σίγουρα από τα φαβορί. Καλή συνέχεια».