Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » O Σλοβένος Τσέφεριν νέος πρόεδρος της UEFA

O Σλοβένος Τσέφεριν νέος πρόεδρος της UEFA

Εξελέγη κατά τη διάρκεια του 12ου Έκτακτου Συνεδρίου της UEFA

a66f75fb-8e0f-4513-91b9-62685bc42657_pgMain.png

 

Ο κ. Τσέφεριν, την υποψηφιότητα του οποίου στήριξε από την πρώτη στιγμή και η ΕΠΟ, επικράτησε του αντιπάλου και προέδρου της Π.Ο. Ολλανδίας Μίχαελ Φαν Πράαγκ με 42 ένταντι 13 ψήφων.

«Σας ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη και την τιμή μου που κάνετε. Η οικογένειά μου είναι υπερήφανη για εμένα. Το ίδιο και η μικρή μου χώρα η Σλοβενία. Ελπίζω να κάνω και εσάς να νιώσετε υπερήφανοι για εμένα στο μέλλον», ήταν τα λόγια του νέου προέδρου της UEFA προς τους συμμετέχοντες στο συνέδριο αμέσως μετά την εκλογή του.

«Δεν είναι ωραίο να χάνεις. Συγχαρητήρια στον Αλεξάντερ για την εκλογή του. Το θέμα είναι πως τόσο ο Αλεξάντερ, όσο κι εγώ είχαμε και έχουμε ακριβώς τον ίδιο στόχο, όπως φάνηκε και από τα προγράμματά μας. Να δημιουργηθεί μια διαφορετική UEFA, που θα προχωρήσει μπροστά και θα απαντήσει στις προκλήσεις των καιρών. Εγώ ήθελα να το κάνω με τον δικό μου τρόπο κι εκείνος με τον δικό του. Ο στόχος είναι ο ίδιος», δήλωσε από την πλευρά του ο Μίχαελ Φαν Πράαγκ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Συντάκτης

Άρθρα : 16766
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top