Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Σφακιανάκης:Το πρωτάθλημα της Β” Εθνικής είναι στον «αέρα»

Σφακιανάκης:Το πρωτάθλημα της Β” Εθνικής είναι στον «αέρα»

Με αυξημένα  τα μέτρα ασφαλείας η συνέντευξη Τύπου2222_2163

 

Aυξημένατα μέτρα ασφαλείας στην σημερινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Football League Στέλιου Σφακιανάκη,

Μετά τα όσα έλαβαν χώρα στην κλήρωση του πρωταθλήματος, έξω από τα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, θα βρεθεί μια διμοιρία των ΜΑΤ, προκειμένου να αποφευχτεί τυχόν ενδεχόμενο νέας επίθεσης.

Το πρωτάθλημα της Β” Εθνικής είναι στον «αέρα» και δεν θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, εφόσον δεν κλείσει συμφωνία με τηλεοπτικό κανάλι και εφόσον από το υπουργείο αθλητισμού δεν δοθεί παράταση για να μπουν κάμερες στα γήπεδα της Β” Εθνικής, όπως τόνισε ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Ο κ. Σφακιανάκης αποκάλυψε όιτι ζήτησε παράραση τριών μηνών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν απορρίπτουμε το θέμα της εγκατάστασής τους, απλά θέλουμε εύγλωττο χρονικό διάστημα για να μπουν. Ζητάμε πίστωση χρόνου».

Να τονιστεί ότι κάμερες δεν έχουν τα γήπεδα της Ελευσίνας, των Σερρών, της Καρδίτσας, του Μενιδίου, του Ευόσμου, της Καλλιθέας, της Σπάρτης, του Αιγίου, του Αιγινιακού και της Λαμίας.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας της Football League διευκρίνισε ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο δεν είναι υποχρεωτικό για τις ομάδες της Β” Εθνικής.

Συντάκτης

Άρθρα : 16755
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top