Μαράβας: “Ημέρα γιορτής για το Ελευθεροχώρι”

14291871_10210485735318232_6675942723882483779_n
Μίλησε εν’ όψει της πρεμιέρας με τον Θεσπρωτό. Ο Στέφανος Μαράβας μίλησε για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των “κιτρινόμαυρων” τονίζοντας αρχικά:
“Αύριο είναι ημέρα γιορτής για το Τρικαλινό ποδόσφαιρο και για το Ελευθεροχώρι. Η ομάδα του χωριού μας θα αγωνιστεί στη Γ΄Εθνική κάτι που έμοιαζε ως όνειρο, εκπροσωπώντας μαζί με τον ΑΟΤ που αγωνίζεται στην Football League τα Τρίκαλα στις Εθνικές κατηγορίες . Εμείς κάνουμε κάλεσμα σε όλο το νομό να έρθει να μας δει και να μας στηρίξει”.
Για τους στόχους: “Δεν πετάμε στα σύννεφα. Η κατηγορία έχει απαιτήσεις και μάλιστα πολλές. Αλλά θα παλέψουμε για να παραμείνουμε. Είμαστε τυχεροί που τα Τρίκαλα έχουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στην κατηγορία. Θεωρώ ότι έχει γίνει καλή επιλογή ποδοσφαιριστών. Σαφώς υπήρχαν και άλλα παιδιά που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο Ελευθεροχώρι αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να υποθηκεύσουμε το μέλλον των Μαύρων Αετών. Δεν μπήκαμε σε παζάρια και δημοπρασίες. Από την αρχή ήμασταν ξεκάθαροι σαν διοίκηση και εδώ ευχαριστώ ειλικρινά όσα παιδιά είναι στην διοίκηση και θυσίασαν πολύ χρόνο για να γίνει ο σχεδιασμός. Θέλουμε σαν ομάδα να είμαστε καθαροί και ότι υποσχεθήκαμε να τηρηθεί στο ακέραιο. Όχι να κρυβόμαστε στην συνέχεια για τα δελτία. Ακόμη και τα παιδιά που φύγανε από πέρυσι πήραν την ελευθέρας τους χωρίς να ζητάμε οικονομικά ανταλλάγματα. Το άξιζαν και τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Θέλουμε η ομάδα να μείνει στην κατηγορία παρά το γεγονός πως τα έσοδα είναι μηδαμινά. Από τους υστέρημα τους βάζουν όλα τα παιδιά της διοίκησης”.
Για την πρεμιέρα με τον Θεσπρωτό: “Η πρεμιέρα πάντα κρύβει κινδύνους. Ο Θεσπρωτός δεν είναι τυχαία ομάδα στην κατηγορία. Έχει δυναμική και ενισχύθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα. Έχει στον πάγκο και τον κ. Σέμο ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας. Θα πρέπει τα παιδιά να τα δώσουν όλα επί 90 λεπτά και μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής. Θέλει πάθος η κατηγορία και δύναμη. Όπως επίσης και συγκέντρωση. Το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται στην Γ΄Εθνική.”
Για το αν είναι έτοιμοι: “Θεωρώ πως ναι. Δούλεψαν αρκετά όλα τα παιδιά και ο προπονητής με τον γυμναστή. Είναι πρόκληση και για τον Ψύχο η κατηγορία με τον οποίο συνεργαζόμαστε από την Α1 αλλά και για τους παίκτες μας. Έχουμε παιδιά που μακάρι να κάνουν το βήμα παραπάνω μέσω των Μαύρων Αετών. Δεν θα τους πούμε όχι. Είδαμε τις δυνατότητες μας στα φιλικά και τις αδυναμίες μας. Θα πρέπει πάνω απ΄όλα να χαρούν το παιχνίδι και την συμμετοχή στη Γ΄Εθνική. Εύχομαι ο κόσμος να βρεθεί στο πλευρό τους, να τους εμψυχώσει και να τους χειροκροτήσει για την προσπάθεια”