Τσιώλης: “Ο Άρης πρωτο φαβορί στη football league”

Πρώτο  φαβορί έχρισε τον Άρη ο Τσιώλης

 

 

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για τον φετινό Αρη, τις μεταγραφές του, ενώ στάθηκε στην περίπτωση του Ιλιτς τον οποίο χαρακτήρισε ως τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως “Ο Άρης πήρε το μάθημα του από την Γ’ Εθνική και θα είναι από την πρώτη αγωνιστική πανέτοιμος, και αυτήν την στιγμή νομίζω πως είναι το απόλυτο φαβορί.Αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουν είναι πως όλοι ξεκινούν επί ίσοις όροις. Η διαφορά που έχει ο Άρη με την ποιότητα που έχει στην 11αδα πρέπει να φανεί στον αγωνιστικό χώρο δεν αρκούν τα ονόματα. Στο παρελθών ομάδες μεγάλες με μεγάλα ονόματα δεν τα κατάφεραν γιατί δεν προσαρμόστηκαν.

Σίγουρα ο Ο.Φ.Η. είναι μια ομάδα υπολογίσιμη, ο Απόλλων Αθηνών διεκδίκησε μέχρι το τέλος την άνοδο του και πέρυσι έχοντας μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Όπως και η Λαμία και τα Τρίκαλα. Είναι ένα ερωτηματικό για εμένα ο Πανθρακικός και η Λαμία αλλά πιστεύω πως οι 5 αυτές ομάδες είναι που θα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες».

πιστεύω πως η μεταγραφή της κατηγορίας είναι ο Ίλιτς. Τον είχα στα Γιάννενα, είναι πολύ καλός χαρακτήρας, νομίζω πως θα δώσει στον Άρη αυτό που θέλει αλλά και η συμπεριφορά του στα αποδυτήρια θα κάνει και τους υπόλοιπους να λειτουργούν επαγγελματικά.

Πιστεύω ότι και αυτός μέσω του Άρη βρήκε την ομάδα που ήθελε. Βρήκε μια ομάδα με μεγάλο όνομα, με την φανέλα, με τον κόσμο με το γήπεδο του και πιστεύω πως φέτος θα είναι η καλύτερη του χρονιά. Είναι ένας ποδοσφαιριστής για μεγάλα πράγματα έχει φανταστικά προσόντα είναι ταχυδύναμος έχει φανταστικά προσόντα πιστεύω ότι θα προσθέσει πολύ μεγάλη δυναμική και όπως προείπα θεωρώ πως θα είναι η μεταγραφή της χρονιάς».