Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » «Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται» και οι Τρικαλινοί τη θέση της Βέροιας στην S.L.

«Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται» και οι Τρικαλινοί τη θέση της Βέροιας στην S.L.

494db55a18eb51f1ea1893005401c6ad_LΑιχμηρά είναι τα σχόλια από μμε της Ημαθίας για τις κινήσεις της ΠΑΕ

 

 

Αιχμηρά είναι τα σχόλια από μμε της Ημαθίας για τις κινήσεις της ΠΑΕ. Θέση για τις φήμες αλλά και τα δημοσιεύματα δεν πήρε η ΠΑΕ Βέροια , όμως το τοπικό της site  κάνοντας αναφορά και στο δημοσίευμα του sportrikala  έγραψε χαρακτηριστικά…

 

Να προκαταλάβουν τη δικαιοσύνη θέλουν στα Τρίκαλα, στην προσπάθειά των ανθρώπων της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο.Τ. να κλέψει την θέση της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE.

Ως γνωστόν οι Τρικαλινοί από τότε που άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην Βεροιώτικη ΠΑΕ, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να παίρνει το τιμόνι από τον Θοδωρή Καρυπίδη, κίνησαν γη και ουρανό καταγγέλλοντας στην ΕΕΑ ότι ο νυν ιδιοκτήτης του ΑΡΗ συνεχίζει να εμφανίζεται και ιδιοκτήτης της ΒΕΡΟΙΑΣ!!!

Καταγγελίες ανυπόστατες, που μόνον στην φαντασία αυτών που «λιγουρεύονται» ανόδους με εξωαγωνιστικούς τρόπους και οι οποίες αύριο στην αρμόδια επιτροπή που θα συνεδριάσει για την υπόθεση, θα πέσουν στο κενό.

Συντάκτης

Άρθρα : 16699
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top