Καστρίτης: «Για πάντα στη καρδιά μου ο Αρκαδικός»

Μία ιδιαίτερη ανάρτησή  στο Facebook, έκανε ο Γιάννης Καστρίτης

Σχετκό Περιεχόμενο

Ο Έλληνας τεχνικός έγραψε το παρακάτω κείμενο στο Facebook:«Μετά από εφτά ολόκληρα χρόνια στην ομάδα της πόλης μου, η φετινή σεζόν θα με βρει μακριά από αγαπημένους ανθρώπους, με τους οποίους είχα μάθει να συνυπάρχω καθημερινά και να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων μας. Είναι οι άνθρωποι που, επί σειρά ετών απαρτίζουν και θα συνεχίσουν να αποτελούν, τη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Αρκαδικού.

 

Τα λόγια είναι απλά περιττά, μπροστά στις αναμνήσεις και τα έντονα συναισθήματα που με γέμισε όλο αυτό το μοναδικό ταξίδι. Έμαθα και κέρδισα πολλά σε όλα τα επίπεδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους με όσους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Πρώτα απ’ όλα σε όλους μας τους παίχτες, δίχως τους οποίους δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Κατόπιν, σε όλα τα μέλη της διοίκησης του Αρκαδικού, που καθημερινά και σε εποχές δύσκολες, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για αυτήν την ομάδα. Φυσικά σε όλους τους συνεργάτες μου, προπονητές, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, υπεύθυνους επικοινωνίας και marketing, γιατρούς και οποιονδήποτε έβαλε έστω και ένα μικρό λιθαράκι σε όλη αυτήν την προσπάθεια, όλα αυτά τα χρόνια. Ξεχωριστή μνεία θα ήθελα να κάνω στο φίλο και άμεσο συνεργάτη μου Μπάμπη Αλεξόπουλο, για τη βοήθειά και τη στηριξή του όλο αυτό το διάστημα.

Στην κορυφή όλης αυτής της πυραμίδας, βρίσκεται ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πραγματικός ΚΥΡΙΟΣ, ο πρόεδρος της ομάδας ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ. Ο,τι και να πω για αυτόν είναι λίγο πραγματικά. Η προσπάθεια και η αγαπη του για την ομάδα έχει υπάρξει συγκινητική τουλάχιστον. “Πρόεδρε, σε ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι μου πρόσφερες και για την ευκαιρία που μου έδωσες να εξελιχτώ σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας. Ευγνωμοσύνη είναι το λιγότερο που νιώθω απέναντι στο πρόσωπό σου”.

Για το τέλος άφησα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ για όλους εσάς που ήσασταν πάντα δίπλα μας. Η στήριξή σας και η αγάπη σας ήταν για όλους μας κάτι το μοναδικό. Προσωπικά, ένιωσα πολλές φορές συγκινημένος από την έκφραση των συναισθημάτων σας και κυρίως σε δύσκολες στιγμές που σας χρειαζόμασταν κοντά μας περισσότερο από ποτέ. Ήσασταν πάντα εκεί, θα μείνετε για πάντα στην καρδιά μου!!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!!»