Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Γιαλιάς: «Να βγει στον άερα το Μετοχικό της Βέροιας»

Γιαλιάς: «Να βγει στον άερα το Μετοχικό της Βέροιας»

050321cf6d082df1a57ed0e2d8b38e1b_l
Για την καταγγελία εναντίον της Βέροιας, μίλησε ο μεγαλομέτοχος
Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5, της Θεσσαλονίκης, παραχώρησε ο χρηματοδότης των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στα φαβορί για την άνοδο στην Super League, όσο και για την καταγγελία εναντίον της Βέροιας για την μετοχική της σύνθεση,\
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κινηθήκαμε νομικά κατά της Βέροιας. Κάποιοι έλεγαν πως κάναμε ανάλογη κίνηση και για τον Ηρακλή, ωστόσο, δεν το ήθελα. Υπάρχουν ομάδες που τις σέβεσαι. Μπορούσα να κάνω, αλλά δεν ήθελα», ανέφερε αρχικά.

Για το περιεχόμενο της κίνησης κατά της Βέροιας: «Αφορά το μετοχικό. Θέλουμε να γνωρίζουμε τη μετοχική σύνθεση της Βέροιας. Θα γίνει έλεγχος από την ΕΕΑ που είναι αρμόδια, μετά το θέμα θα πάει στη Super League και την ΕΠΟ για να αποφασίσουν αν θέλουν σοβαρά μαγαζιά στη Super League. Μπορώ κι εγώ να πάρω εύκολα 2-3 ομάδες να παίζω σε όλες τις μεριές. Δεν είναι έτσι όμως. Είπαμε θα έχουμε μια ομάδα και θα παλεύουμε σαν άνδρες».
Για τα Τρίκαλα και την κατάσταση στη Super League: «Υπάρχουν ομάδες που θα διαλύσουν μέχρι τον Δεκέμβρη. Ας τους κόψουν τα τηλεοπτικά στη Super League να δούμε πόσοι από τους προέδρους είναι επενδυτές και πόσοι θα μείνουν. Εμείς στη Β’ Εθνική τα βάζουμε όλα από την τσέπη μας. Μόνο 25.000 ευρώ πήραμε πέρσι από τα τηλεοπτικά. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν πόρους, ομάδες που κλείνουν και μετά ανοίγουν με νέο ΑΦΜ. Αν είναι έτσι να αφήσω τα Τρίκαλα να καταστραφούν και να βγάλω τα νέα Τρίκαλα. Ίδια ομάδα, όλα τα ίδια, χρέη μηδέν. Να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και να προχωρήσουν».
Για την πρόσληψη Γεωργιάδη: «Ήταν προσωπική επιλογή δική μου. Αρκετοί ήταν οι υποψήφιοι, όμως, ο Γεωργιάδης ήταν αυτός που έκανε το κλικ. Έχει ιστορία στο χώρο, πολύ καλός ποδοσφαιριστής και τίμιο παιδί. Δεν στήνει αγώνες, δεν ακούει φίλους».
Για το ποιος θα ανέβει στη Super League: «Είναι πολλές ομάδες. Ο Άρης, ο Απόλλων Σμύρνης, η Λαμία, η Σπάρτη, ο ΟΦΗ που είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Τα Τρίκαλα είναι αουτσάιντερ».

Συντάκτης

Άρθρα : 16747
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top