Φωνές σε σε Σφακιανάκη λόγω Γκιρτζίκη

Εκτός από την κλήρωση, υπήρξαν κι άλλα θέματα…

 

Ο  εκπρόσωπος του Αγροτικού Αστέρα, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, έθεσε προς τον Γκιρτζίκη το ερώτημα από πού εξουσιοδοτήθηκε για να παραστεί στη συγκέντρωση της παράταξης Γκιρτζίκη την περασμένη Παρασκευή και από πού εξουσιοδοτήθηκε για να τον βραβεύσει στην κλήρωση του πρωταθλήματος, διευκρινίζοντας ότι η τοποθέτησή του δεν έχει να κάνει με την υποστήριξη κάποιας παράταξης αλλά με την τήρηση των διαδικασιών.

Σχετκό Περιεχόμενο

Ο Σφακιανάκης απάντησε ότι στη συγκέντρωση κλήθηκε την τελευταία στιγμή και του είπαν ότι έχει επείγοντα χαρακτήρα ενώ η βράβευση του Γκιρτζίκη έχει να κάνει με τον θεσμό του προέδρου της ΕΠΟ.

 

Στο άκουσμα της βράβευσης ομάδες όπως ο Αχαρναϊκός, ο Απόλλων, η Καλλιθέα, η Αναγέννηση Καρδίτσας και άλλες, αντέδρασαν ενώ εκπρόσωπος κάποιας ΠΑΕ είπε «ο Γκιρτζίκης μας κυνηγάει και μας έχει ταράξει στα πρόστιμα».

Μάλιστα κάποια στιγμή μπήκε θέμα ψηφοφορίας αλλά ο Σφακιανάκης αρνήθηκε να γίνει, λέγοντας ότι κινδυνεύουμε να εκτεθούμε φοβούμενος ότι μπορεί το αποτέλεσμα να έβγαινε σε βάρος για τη βράβευση του Γκιρτζίκη λίγες ώρες πριν την έναρξη της κλήρωσης.