Θέλει να “κόψει” τον Αρετόπουλο ο Παναθηναικός

Θέμα για τον Τρικαλινό ρέφερυ θέτει η ΠΑΕ Παναθηναικός

Κατηγορηματικός ο Χρήστος Παναγόπουλος αναφορικά με την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος με τους ίδιους διαιτητές, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να συμμετάσχει με τους Παππά, Αρετόπουλο, Βοσκάκη, Μάνταλο και Σπάθα στους πίνακες.

Η ΕΠΟ είχε διάθεση να φέρει την FIFA, από Πέμπτη ή Παρασκευή. Χάθηκε η ευκαιρία της Δευτέρας, από τη στιγμή που η Σούπερ Λίγκα ζήτησε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση τη Δευτέρα. Η FIFA με την επιστολή της, μίλησε με αυστηρό τόνο για το θέμα της διαιτησίας και είπε ότι έρχεται αν κληθεί για να δώσει την τελική λύση. Ο υπουργός μάλιστα, χαρακτήρισε «δώρο θεού» το να έρθει η FIFA και να δώσει τη λύση. Η μόνη λύση είναι αυτή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρέπει να έρθει η FIFA εδώ και να επιβάλει όσα πρέπει. Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι αυτή. Θεωρούμε μοναδική περίπτωση την FIFA για να καταλήξουμε σε πίνακες διαιτησίας. Εγγυημένα, όποιος και να βγει επιδιαιτητής μέσα από αυτές τις διαδικασίες, θα φωνάζει ο επόμενος γιατί είναι τέτοια η καχυποψία μέσα από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, που δεν υπάρχει περίπτωση οι παράγοντες να καταλήξουν σε ένα πρόσωπο».

Για μια πιθανή προσωρινή λύση: «Ο Παναθηναϊκός συμφωνεί γιατί έχουμε πει ότι δεν θέλουμε ούτε Παππά, ούτε Σπάθα, ούτε Αρετόπουλο, ούτε Μάνταλο, ούτε Βοσκάκη. Αυτοί θα πρέπει να κάτσουν στην άκρη. Εμείς δεν θα κατέβουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαιτητές που έχουν προκαλέσει. Θα μπορούσε ο Σαραϊδάρης με τον Γκρούτση, να ορίσουν για μία έστω Κυριακή τους διαιτητές χωρίς τους συγκεκριμένους ώστε να αρχίσει το πρωτάθλημα και να περιμένει να έρθει την Πέμπτη η FIFA για να δώσει την τελική λύση. Το είπε και ο υπουργός, είναι «θείο δώρο» να έρθει η FIFA. Είπε κάντε το και τόνισε ότι αν γίνει το παραμικρό το Σαββατοκύριακο, θα σας τιμωρήσω όλους. Ο Παναθηναϊκός θα στραφεί νομικά σε όποιον εμποδίσει τη FIFA να δώσει τη λύση που φαίνεται να υπάρχει για πρώτη φορά. Τέρμα, ο Παναθηναϊκός δεν θα πληρώνει τα λάθη που κάνουν άλλοι».