Kαταιγιστικές εξελίξεις στην ΕΠΟ-παραιτηθείτε τους προέτρεψε Συνταγματολόγος

Ο συνταγματολόγος Αλιβιζάτος συμβούλεψε να παρατηθούν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, .Μετά από πρόσκληση της ΕΠΟ παρέστη στην συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος συνέστησε στους υπόδικους να παραιτηθούν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην γνωμοδότησή του ο Αλιβιζάτος σημείωσε: «Παραιτηθείτε, δεν μπορείτε πλέον να μείνετε στο αξίωμα σας. Θα κηρυχθεί όλο το Δ.Σ έκπτωτο».

 

Μετά τα λόγια του Αλιβιζάτου άνοιξε ο χορός των αποχωρήσεων στην ΕΠΟ, με τους Τοπολιάτη, Μαζαράκη να αποτελούν παρελθόν από μέλη του προεδρείου! Παραμένουν, βέβαια, μέλη του Δ.Σ από το οποίο θα πρέπει να παραιτηθούν τόσο αυτοί οι δύο, όσο και οι υπόλοιποι τέσσερις που παραπέπονται σε δίκη.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος, Βαγγέλης Τοπολιάτης, παραιτήθηκε και τη θέση του πήρε ο Μιχάλης Τζανόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), όπως παρελθόν αποτελεί και ο Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), τον οποίο διαδέχθηκε ο Δαμιανός Γαβριηλίδης.Επίσης ορίστηκε Γ’ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιάννης Παππάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

 

Δεν παραιτήθηκε ο Γκιρτζίκης

“Θα κάνω αυτό που πρέπει, την ώρα που πρέπει και αφού εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα” ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μετά το διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (30/8).

Με άλλα λόγια, παραιτήθηκαν από το προεδρείο μόλις οι δύο από τους έξι κατηγορούμενους για το θέμα της κάρτας υγείας. Γκιρτζίκης, Καραμελίδης, Οικονομίδης και Προύντζος έμειναν στις θέσεις τους. Η σημαντική εξέλιξη αφορά στο θέμα της επιτροπής δεοντολογίας, η οποία επιστρέφει στην προηγούμενή της μορφή.