Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Τελειωμένος και με τη …βούλα ο Γκιρτζίκης

Τελειωμένος και με τη …βούλα ο Γκιρτζίκης

Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ

 

Ανακοίνωση μέσω της οποίας, ενημερώνει για την έκδοση του αμετάκλητου βουλεύματος σχετικά με την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» στο ποδόσφαιρο, εξέδωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Αθλητισμού.

Μάλιστα, τονίζει πως το σχετικό βούλευμα επιδόθηκε στην Ε.Ο.Ε. και την Ε.Π.Ο. και πλέον όσοι παραπέμπονται σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις θα πρέπει να παραιτηθούν από τα αξιώματά τους εντός 15 ημερών.

Αυτό σημαίνει πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης παύει αυτομάτως να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Αθλητισμού:

«Επιδόθηκε σήμερα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το αμετάκλητο βούλευμα 1445/2016 του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που αφορά στην υπόθεση της «Κάρτας Υγείας», βάσει του οποίου παραπέμπονται σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις (απιστία) 31 άτομα μεταξύ των οποίων μέλη της Ολομέλειας της Ε.Ο.Ε. και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ο.

Το αμετάκλητο βούλευμα επιδόθηκε σήμερα με δικαστικό επιμελητή. Οι αποφάσεις της Ολομέλειας της Ε.Ο.Ε. και του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. πρέπει να εκδοθούν εντός προθεσμίας δεκαπέντε ημερών».

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το κατηγορητήριο η περιουσία της ΕΠΟ (άρα και το Ελληνικό Δημόσιο) ζημιώθηκε από την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» κατά 29 εκατ. ευρώ.

Συντάκτης

Άρθρα : 16760
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top