Ο Kelsey Barlow στα Τρίκαλα!

barlowx-large

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόκειται για τον γιο του παλιού άσσου του ΠΑΟΚ Κένι!

Η πρώτη μεταγραφή ξένου για τα Τρίκαλα BC Aries είναι γεγονός. Και επειδή έχει παράδοση με τους …γόνους η κυανέρυθρη ΚΑΕ μετά τον γιο του Πάτρικ Γιούινγκ φέρνει στα Τρίκαλα τον γιο του παλιού άσσου του ΠΑΟΚ και πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων Κένι Μπάρλοου, τον Κέλσι.

Ο Κέλσι είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση και απασχόλησε τουλάχιστον δύο Ελληνικές ομάδες το καλοκαίρι. Έπαιξε στο φημισμένο Purdue απ΄όπου αποβλήθηκε στο 3ο έτος για παράβαση των κανονισμών της ομάδας, συνέχισε στο Ιllinois και μετά για δύο χρόνια έκανε …παπάδες στην D League με τους Grand Rapids. Στο τέλος της περσινής σεζόν έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με την Λιλ στην Γαλλική Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

H ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Αμερικανού γκαρντ Kelsey Barlow (14/02/1991, 1.96). Ο Kelsey είναι γιος του παλιού άσσου του ΠΑΟΚ Ken Barlow. Έπαιξε τρία χρόνια στο NCAA με το Purdue και έναν χρόνο στην συνέχεια με το Illinois.

Μετά την αποφοίτηση του αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην D League με τους Grand Rapids ενώ το 2016 έπαιξε 11 παιχνίδια με την Λιλ στην Α2 Γαλλίας (11,7 πόντοι μ.ο., 2,2 ασιστ).

Δείτε το νέο απόκτημα των Τρικάλων σε δράση: