Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΝΕΑ ΕΠΣΤ » Προς διάλυση η ομάδα της Ασπροκκλησιάς

Προς διάλυση η ομάδα της Ασπροκκλησιάς

Δεν βρέθηκε λύση στην Γενική Συνέλευση

 

Δεν βρέθηκε λύση στην Γενική Συνέλευση, στην οποία μαλιστα ήταν λίγα μέλη του σωματείου και  μετά από συζήτηση , παραιτήθηκε σύσωμη η διοίκηση. To blog  του σωματείου αναφέρει χαρακτηριστικά…..

Πραγματοποιήθηκε  η Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΓΙΑΞ που κατά πάσα πιθανότητα θα γράψει την πιο μαύρη σελίδα στην σαραντάχρονη ιστορία του.

Το θέμα της έκτακτης Γ.Σ. ήταν τόσο ένας μίνι οικονομικός απολογισμός όσο και η γενικότερη πορεία της ομάδας. Τα μέλη που παρευρέθηκαν ήταν δυστυχώς πολύ λίγα σε σχέση με την δυναμική του χωριού μας και την σοβαρότητα των θεμάτων -τα οποία ήταν γνωστά λίγο πολύ σε όλους εδώ και μέρες-.

 Έτσι, μετά τον οικονομικό απολογισμό που έδειξε πως η χρονιά είναι πολύ δύσκολο -έως αδύνατο- να βγει και να έχουν εξοφληθεί όλες οι υποχρεώσεις, η συζήτηση συνέχισε με θέμα το εάν η ομάδα μας θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει με δεδομένο πέρα από το οικονομικό σκέλος και την συμμετοχή της και στήριξης σε αυτήν, ανθρώπων του χωριού μας σε αγωνιστικό αλλά και εξαγωνιστικό επίπεδο…
 Μετά από πολύωρη κουβέντα στην οποία ακούστηκαν πολλές γνώμες από όλους όσους παρευρέθηκαν έγινε ψηφοφορία με την Γενική Συνέλευση να αποφασίζει πως η ομάδα θα πρέπει να διαλυθεί. Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη όπως είναι φυσιολογικό, τα μέλη της διοίκησης, αφού τόνισαν πως οποιοδήποτε και να ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ήταν πολύ δύσκολο γι αυτούς να συνεχίσουν, παραιτήθηκαν.Υπάρχει ελπίδα;

 Αυτό που πολλοί σίγουρα θα αναρωτιούνται μετά από όλα αυτά θα είναι σίγουρα το αν υπάρχει κάποια πιθανότητα-ελπίδα να συνεχίσει ο ΑΓΙΑΞ και την νέα χρονιά. Ελπίδες υπάρχουν, αφού η ομάδα είναι δηλωμένη κανονικά σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αλλά είναι ελάχιστες. Κι αυτό γιατί υπάρχουν τα εξής δεδομένα: Διοίκηση δεν υπάρχει, άλλοι ενδιαφερόμενοι να εμπλακούν δεν βρέθηκαν ούτε χθες αλλά ούτε και στην πρώτη Γενική Συνέλευση πριν περίπου έναν μήνα, παίχτες σε λίγες ώρες δεν θα υπάρχουν αφού θα ζητήσουν τα δελτία τους για να βρουν ομάδα και ο χρόνος πιέζει, μιας και αρχές Σεπτέμβρη ο ΑΓΙΑΞ θα πρέπει να δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου.

Συντάκτης

Άρθρα : 16747
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top