Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΣΤΙΒΟΣ » Αποθεωτική υποδοχή στη Στεφανίδη

Αποθεωτική υποδοχή στη Στεφανίδη

Η Ελλάδα υποδέχτηκε με κάθε επισημότητα τη χρυσή Ολυμπιονίκη

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία. Περιμένουμε πώς και πώς τις διακοπές» ήταν τα πρώτα της λόγια.

 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον αγώνα που κάναμε. Κάναμε ότι ακριβώς χρειαζόταν για την πρώτη θέση»

Media Gallery

Για το αν πίστευε ότι θα κατακτήσει ένα μετάλλιο: «Πιστεύαμε σίγουρα για ένα μετάλλιο. Ο Μιτς πίστευε για κάτι παραπάνω και με έκανε κι εμένα να πιστέψω. Κάναμε ότι ακριβώς χρειαζόταν για το μετάλλιο».

Για το αν κατάλαβε με τη βουτιά του συζύγου της ότι έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο: «Δε συνηθίζω να κοιτάζω άλματα άλλων αθλητριών. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει»

Σε ερώτηση για τη δήλωση της Έλενα Ισινμπάγεβα σχολίασε: «Εγώ κέρδισα, ας μιλήσουμε για θετικά πράγματα» ενώ για τον ντόρο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες για την εφημερίδα «Αυγή» τόνισε: «Δεν την έχω ακούσει ποτέ».

Για το που αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο: «Ευχαριστώ όλον τον κόσμο για την υποστήριξη, αλλά ο σύζυγός μου με υποστηρίζει πριν το μετάλλιο, οπότε η αφιέρωση παραμένει σε αυτόν» ενώ δεν παρέλειψε να πει: «Ελπίζω ότι αυτό το μετάλλιο θα φέρει περισσότερα παιδιά στο στίβο και ειδικότερα στο επί κοντώ. Είναι ένα αγώνισμα που έχουμε επιτυχίες και στις μικρές ηλικίες».

Τέλος δεν παρέλειψε να κάνει τα παράπονά της για την υποστήριξη των ΜΜΕ: «Έχω κατακτήσει ένα χρυσό πανευρωπαϊκό κι ένα χάλκινο στο παγκόσμιο, αλλά εσείς κάθε τέσσερα χρόνια ασχολείστε».

Συντάκτης

Άρθρα : 16705
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top