Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ζητούν παρέμβαση της FIFA

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απέστειλαν επιστολές στη FIFAH “συμμαχία” των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απέστειλε επιστολές στη FIFA, στον εκπρόσωπό της, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, καταγγέλοντας την ΕΠΟ για τις ενέργειές της, ζητώντας από την παγκόσμια ομοσπονδία να επέμβει, ώστε να διορθωθούν άμεσα τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναφορά στις επιστολές γίνεται στο θέμα της διαιτησίας και στο μπάχαλο που έχει προκύψει αναφορικά με τους αρχιδιαιτητές και το ισπανικό μοντέλο, αλλά και για στον καταρτισμό των πινάκων, ο οποίος έγινε, όπως υποστηρίζουν, με βάση τα “θέλω της ΕΠΟ, η οποία τοποθέτησε διαιτητές που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει με τις αποφάσεις τους”.

Στις επιστολές τονίζεται ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά και ακόμα πέντε μέλη, θα έπρεπε να έχουν εκπέσει του αξιώματός τους, αφού “έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας”.

Τέλος, υπογραμμίζεται πως η ΕΠΟ παρανόμως άλλαξε τη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας, για να μην παραπεμφθούν οι παράγοντές της που εμπλέκονται στην υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης”.