Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » Σταματά τις πληρωμές η Nova

Σταματά τις πληρωμές η Nova

Θεωρεί τη διοργανώτρια αρχή υπεύθυνη για την  αναβολή

 

Οπως τονίζεται στην εξώδικη διαμαρτυρία της Nova προς τη διοίκηση της Super League, το συνδρομητικό κανάλι που έχει και τα δικαιώματα της μετάδοσης του ελληνικού πρωταθλήματος, θεωρεί τη διοργανώτρια αρχή ως την κύρια υπεύθυνη για την τελευταία αναβολή του, κατηγορώντας τη μάλιστα πως δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να την αποτρέψει έστω και την ύστατη ώρα.

Το σημαντικότερο δε που προκύπτει από την εξέλιξη αυτή είναι το κλείσιμο της… κάνουλας, αυτό δηλαδή που δημιουργεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα για όλες τις ομάδες πλην των τεσσάρων «μεγάλων». Το συνδρομητικό κανάλι αναφέρει ξεκάθαρα πως για «όσο διάστημα δεν τηρεί η Σούπερ Λίγκα τις συμβατικές της υποχρεώσεις, η NOVA αρνείται να εκπληρώσει τη δική της και δεν πρόκειται να καταβάλει την προβλεπόμενη αμοιβή στις ομάδες» ενώ παράλληλα επισημαίνει πως «επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της».

Επιπλέον, στο σχετικό έγγραφο που κοινοποιήθηκε και στις ΠΑΕ αναφέρεται πως ουδέποτε εισακούστηκε από τη Λίγκα η παραίνεση της Nova να σταματήσουν οι απαξιωτικές για το ποδοσφαιρικό προϊόν ανακοινώσεις και δηλώσεις.

Συντάκτης

Άρθρα : 16689
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top