Η ομάδα κατεβαίνει, περιμένουμε τον προπονητή

4adf58fb300074ff8a293c2e3ed27c3f_XL

 

Εβδομάδα εξελίξεων και ανακοινώσεων η επόμενη.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Τρικαλινό μπάσκετ θα έχει παρουσία στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Μετά απο ένα καυτό καλοκαίρι με σενάρια, συνομωσίες,μεταφορά έδρας,  “έντιμους υποβιβασμούς” και άλλα ωραία πράγματα στο …παρασύνθημα ουδείς βγήκε. Έτσι η ομάδα συνεχίζει στα χέρια των ανθρώπων της Aries που με σφιχτό μπάτζετ για μία ακόμη σεζόν θα προσπαθήσουν να σώσουν την παρτίδα ποντάροντας στην βοήθεια των Τρικαλινών φιλάθλων και της Τρικαλινής αγοράς που χρόνια τώρα στηρίζει το Τρικαλινό μπάσκετ.

Το πρώτο ζητούμενο είναι βέβαια ο νέος προπονητής. Μετά απο τρία χρόνια με την ασφάλεια του Κώστα Φλεβαράκη τα Τρίκαλα BC Aries καλούνται να κάνουν μία νέα επιλογή ποντάροντας να βρουν προπονητή που θα μακροημερεύσει όπως έγινε με τον Φλεβαράκη αλλά και πιο παλιά με τον Τζήμα.

Ήδη δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει επέλθει συμφωνία με τον Χάρη Μαρκόπουλο με τον οποίο είχε ήδη γίνει μία κουβέντα απο το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Ωστόσο στην λίστα του Ρουσιαμάνη υπάρχουν και άλλοι προπονητές.

Απο παίκτες η διοίκηση φρόντισε να ανανεώσει τις προηγούμενες μέρες με τους Καραθανάση, Καλλέ, Καλογιαννίδη και Βαρυτιμιάδη και με την έλευση του νέου προπονητή θα αρχίσουν οι κινήσεις για την στελέχωση του ρόστερ με κάποιες πρώτες επαφές να έχουν γίνει με μάνατζερ.