Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΒΟΛΛΕΥ » Ξεκινούν προετοιμασία τα κορίτσια του Ασκληπιού

Ξεκινούν προετοιμασία τα κορίτσια του Ασκληπιού

100_6001
Έναρξη για την νέα χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
 Πρώτη συγκέντρωση για τα κορίτσια του Ασκληπιού, την Κυριακή 21Αυγούστου στις 11 το πρωϊ στο Στάδιο των Τρικάλων, για ενημέρωση σχετικά με την προετοιμασία, που θα ξεκινήσει την Δευτέρα 22 Αυγούστου με καθημερινές προπονήσεις φυσικής κατάστασης.
 Το φετινό πρωτάθλημα προβλέπεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, μια και έχουμε τροποποίηση των ομίλων, αλλά και την ιδιαιτερότητα της δημιουργίας απ΄την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 της Pre league ενδιάμεσης κατηγορίας πριν την Α1. ο Ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος μια και οι ομάδες απ΄την μία θα επιδιώξουν την άνοδο στην Α1 αλλά και το πλασσάρισμα στην νέα κατηγορία.
    Ο Ασκληπιός βρίσκεται στον 1ο υποόμιλο του Β΄ Ομίλου όπου θα αντιμετωπίσει ομάδες από Θεσ/νίκη, Λάρισα, Λαμία, Αγρίνιο, Γιάννενα, Πάτρα, και Κόρινθο. Απ τις 10 ομάδες του ομίλου οι 3 ανέβηκαν την φετινή αγωνιστική περίοδο στην Α2, ΠΑΣ Ιωνικός ΄80, ΑΟ Λαμίας και ΑΣΠ Απόλλων Πάτρας, με την ομάδα της Πάτρας να έχει αγωνιστεί στην Α2 και την περίοδο 2013-14.
  Απ τις ομάδες της Λάρισας ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στην Α1 των γυναικών ομάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο του volley ενώ η ΕΑ Λάρισας έφτασε μέχρι τα μπαράζ ανόδου την προηγούμενη χρονιά τερματίζοντας στη 2η θέση του Β2 ομίλου με 34 βαθμούς και 10-6 νίκες.
  Στον ίδιο όμιλο και ο Ασκληπιός που τερμάτισε στην 5 θέση με 28 βαθμούς και 11-5 νίκες.
 Νεοφώτιστη στην Α2 και ο ΑΟ Λαμίας ο οποίος παρόλο που έχει λίγα χρόνια δημιουργίας κατάφερε να ανέβει γρήγορα τα σκαλιά του Ελληνικού volley φτάνοντας γρήγορα στα σαλόνια του γυναικείου volley.
 Στους νεοφώτιστους και η ομάδα του Αγρινίου ο ΠΑΣ Ιωνικός ΄80κάνοντας μια καταπληκτική πορεία στην Β΄ Εθνική, όπως και ο ΑΣΠ Απόλλων Πάτρας που κέρδισε την άνοδο από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου καταφέρνοντας να επανέλθει στην Α2 μια και βρισκόταν εκεί και την περίοδο 2013-14.
  Στον όμιλο βρίσκονται ακόμη ο ΑΣΠ Κόρινθος με πολύ καλή παρουσία στην περσυνή Α2 τερματίζοντας στην 3η θέση του Α2 ομίλου με 42 βαθμούς και 15-5 νίκες, χάνοντας στις λεπτομέρειες τα μπαράζ ανόδου για την Α1, οΑΣ Γιάννενα που την προηγούμενη χρονιά είχε πολύ καλή παρουσία στην Α2 τερματίζοντας στην 7η θέση με 16 βαθμούς και 5-11 νίκες.
   Οι 2 ομάδες της Θεσ/νίκης  είναι ο ΑΣ Καμπανιακός που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν στον Β1 όμιλο της Α2 τερματίζοντας στην 5η θέση με  23 βαθμούς και 7-9 νίκες και ο ΕΟ Σταυρούπολης που πέρυσι ήταν στον ίδιο όμιλο με τον Ασκληπιό τερματίζοντας στην  4η θέση με 31 βαθμούς και 11-5 νίκες με τις 2 ομάδες να έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια 3-0 στην Σταυρούπολή και 3-1 στα Τρίκαλα
Έτσι οι ομάδες που απαρτίζουν τον Β όμιλο 1o υποόμιλο είναι:
ΑΣ Καμπανιακός
ΕΟ Σταυρούπολης
ΑΣΠ Απόλλων Πάτρας
ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων
ΑΣ Γιάννενα
ΠΑΣ Ιωνικός ΄80
ΑΣΠ Κόρινθος
ΑΟ Λαμίας
ΕΑ Λάρισας
Φιλ/κός Λαρισαϊκός

 

            Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει την Τετάρτη 24 Αυγούστου στα γραφεία της ομοσπονδίας στην Αθήνα

Συντάκτης

Άρθρα : 16760
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top