Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » Παραιτήθηκε ο Στράτος, άνω κάτω η Super League

Παραιτήθηκε ο Στράτος, άνω κάτω η Super League

1498129_0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To μπάχαλο στην μεγάλη κατηγορία συνεχίζεται.

Ο Τρικαλινός παράγοντας είχε ψηφιστεί πρόεδρος πριν μερικούς μήνες και σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκε.Εν τω μεταξύ, λίγα λεπτά πριν την παραίτηση του Γιώργου Στράτου είχε προηγηθεί ανακοίνωση από τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλου, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως ο Στράτος παραιτήθηκε μετά από άρση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του από τον Ολυμπιακό.

AdTech Ad

Αιτία της απόφασής του ήταν η μη καθολική στήριξη των ΠΑΕ του συνεταιρισμού στην ρήξη του με την ΕΠΟ για το θέμα του επιδιαιτητή.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει πολύ μεγάλη κρίση και τα πράγματα μετά από αυτήν την κίνηση του Γιώργου Στράτου γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν τελικά θα έχουμε σέντρα αυτό το Σαββατοκύριακο ή όχι.

Ο ίδιος ο τέως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας με δήλωσή του τόνισε:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της.

Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου».

Εν τω μεταξύ, λίγα λεπτά πριν την παραίτηση του Γιώργου Στράτου είχε προηγηθεί ανακοίνωση από τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλου, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως ο Στράτος παραιτήθηκε μετά από άρση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του από τον Ολυμπιακό.

Συντάκτης

Άρθρα : 16761
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top