Δεν πήρε ενημερότητα ο Ηρακλής-Αφαντοι οι διοικούντες

hUX7KDXfe0ZgHZvvooqF

 

 

Κανείς δεν εμφανίστηκε σήμερα στο Αθλητικό κέντρο της Μίκρας

Τελικά την Τρίτη (16/8) χρήματα δεν δόθηκαν και η ομάδα συνεχίζει να βαδίζει σε τεντωμένοι σχοινί. Πάντως στο περιβάλλον του ο Καγιούλης επισημαίνει ότι όλα θα πάνε καλά και ότι τις επόμενες μέρες θα έχει εξασφαλιστεί ενημερότητα. Όσο δεν γίνεται αυτό, όλα είναι στον “αέρα” και ενδέχεται οι “κυανόλευκοι” να πάνε στην πρεμιέρα της Super League με ελάχιστες επιλογές.Η Γ.Γ.Α. ανακοίνωσε σήμερα… τη νέα σύσταση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η οποία ενεργοποιήθηκε και θα προχωρήσει τη διαδικασία χορήγησης ή μη συμμετοχής των ΠΑΕ στα Πρωταθλήματα. Μπροστά σε αρκετούς ανθρώπους ο Νίκος Καγιούλης είχε ισχυριστεί πως δεν θα… τρέξει και τίποτα αν η ομάδα παίξει με 13-14 παίκτες στην πρεμιέρα! Τώρα ούτε περιθώρια υπάρχουν, ούτε deadlines, ούτε τίποτα. Πρέπει στη Μίκρα να τρέξουν ΑΥΡΙΟ να τελειώσουν τα θέματα. Διαφορετικά χωρίς φορολογική-ασφαλιστική ενημερότητα, έγκριση συμμετοχής στη Super League δεν θα χορηγήση η Ε.Ε.Α. στον Ηρακλή!

Στη Μίκρα από το πρωί επικρατεί νέκρα. Δίχως εισαγωγικά. Κρανίου τόπος, απόλυτη ερημιά. Δεν βρίσκεται ΚΑΝΕΙΣ. Κανένας από την «διοίκηση», τον… τεχνικό διευθυντή, τα μέλη του Δ.Σ., τον Καγιούλη, αλλά ακόμα και από τον γενικό αρχηγό Αντώνη Κασδοβασίλη. ΚΑΝΕΙΣ! Παρά μόνο 3-4 υπάλληλοι στα γραφεία.

Εικόνα επαγγελματικής ομάδας; Σε καμία περίπτωση. Ούτε καν ερασιτεχνικού. Αυτή τη στιγμή, στον Ηρακλή παλεύουν ο Νίκος Παπαδόπουλος, τα μέλη του τεχνικού τιμ, οι φροντιστές και οι ποδοσφαιριστές που περιμένουν με αγωνία. Είναι εικόνα ομάδας όχι απλά που «καίγεται» για να αποτρέψει τον κίνδυνο των ενημεροτήτων, αλλά εικόνα ομάδας που έχει λύσει τα πάντα; Θεωρητικά (καθώς δεν υπάρχει ακόμα απόφαση αναβολής) ο Ηρακλής παίζει το Σάββατο! Κι αυτή τη στιγμή στη Μίκρα βρίσκεται μόνο το αγωνιστικό τμήμα…metrospor