Και ο Αρβανιτίδης για το ΔΣ του Ηρακλή!

 

images

Η  οικογένεια Αρβανιτίδη ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η οικογένεια Αρβανιτίδη ενδιαφέρεται για τον Ηρακλή, μετά από την αποτυχημένη προσπάθειά της, το περασμένο καλοκαίρι, να διοικήσει τον Άρη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Metrosport, η πρόσφατη συνάντηση του Νίκου Καγιούλη με τους φορείς της «κυανόλευκης οικογένειας», δεν έπεισε ουσιαστικά κανέναν εξ αυτών, παρατείνοντας και μεγαλώνοντας την επιφυλακτικότητα για το τι μπορεί να πετύχει. Μεγάλωσαν και τα ερωτηματικά της συμφωνίας του με τον μεγαλομέτοχο (και πρόεδρο που παραμένει) Σπύρο Παπαθανασάκη.

Στο διοικητικό μέτωπο από χθες κυκλοφορεί έντονα η φημολογία που θέλει να δημιουργείται μια κίνηση από πλευράς Αρβανιτίδη με στόχο να εμπλακεί με τον Ηρακλή, εφόσον δημιουργηθούν προϋποθέσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του κ. Αρβανιτίδη δεν ακούγεται τώρα για πρώτη φορά για τους «κυανόλευκους», αλλά είχε κυκλοφορήσει και νωρίτερα στο καλοκαίρι. Τότε μάλιστα φέρεται να έγινε και συνάντηση με τον Σπύρο Παπαθανασάκη οι αξιώσεις του οποίου τον αποθάρρυναν.

Σύμφωνα με το σενάριο που αναπτύχθηκε αναζητεί τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να εμπλακεί με την ομάδα, εφόσον ευνοήσουν οι συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω σ’ αυτή τη φημολογία, ο επιχειρηματίας διέψευδε στο περιβάλλον του πως έχει αυτές τις προθέσεις, κάτι που ως γεγονός που μπορεί και να αποτελεί κίνηση τακτικής του.

Οι πληροφορίεςπου υπάρχουν αναφέρουν ότι κάτι κινείται, αλλά το ερωτηματικό πυ υπάρχει είναι αν έχει την δυνατότητα, την διάθεση, αλλα και την στήριξη να αναλάβει τον Ημιθεο !

iraklis1908.gr