Στον… αέρα η πρεμιέρα της Super League

Αβέβαιη παραμένει η πρώτη σέντρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση από πλευράς Κοντονή, παρά μόνο σκέψεις που βασίζονται πάνω σε λόγους δημόσιας τάξης καθώς σύμφωνα όσα διαρρέονται ο υφυπουργός Αθλητισμού θεωρεί πως ελλοχεύει ο κίνδυνος γηπεδικής βίας ελέω και των όσων έχουν συμβεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξελίξεις θα τρέξουν την ερχόμενη εβδομάδα καθώς φημολογείται ότι οι εμπλεκόμενοι φορείς βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή προκειμένου να βρεθεί λύση και το πρωτάθλημα να ξεκινήσει κανονικά στις 20/8.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο επί του θέματος.

Το… μπαλάκι στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας… πετάει ο πρόεδρος της ΕΠΟ για το θέμα του επιδιαιτητή.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γκιρτζίκης απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Super League με θέμα τον ορισμό «επιδιαιτητή» στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών και ζητά από τον Συνεταιρισμό την επιλογή του προσώπου που θα προταθεί για την συγκεκριμένη θέση. πηγη onspor