Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » Τέλος ο Ροβίθης με απόφαση Αναστασιάδη!

Τέλος ο Ροβίθης με απόφαση Αναστασιάδη!

cec1a3b1e37c906195599a1246bfb160_L

 

Τη λύση της συνεργασίας με τον  Ροβίθη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ

κατόπιν αποφάσεως του τεχνικού των «βυσσινί» Άγγελου Αναστασιάδη, με τον παίκτη να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις μέχρι να λυθεί και τυπικά το θέμα.

Επίσης όπως αποφάσισε ο Μακεδόνας τεχνικός τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα παραχωρηθούν δανεικοί προκειμένου να πάρουν αγώνες στα πόδια τους και αυτοί είναι οι Δαμιανάκης, Μανακούσιος, Καπνόπουλος και Γιαννιτσάνης.

AdTech Ad

Εξάλλου στην ίδια ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ αναφέρεται και η απόφαση όλα τα δημοτικά σχολεία του νομού Λάρισας να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο στις θύρες 1 και 2, πάντα υπο την συνοδεία κάποιου δάσκαλου, ενώ η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να είναι κοντά και στην κ-20 της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

1. Κατόπιν αποφάσεως του κ. Άγγελου Αναστασιάδη και συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Ροβίθη αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδος ώστε να λυθεί και διαδικαστικά το θέμα.

2. Με απόφαση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη θα παραχωρηθούν δανεικοί οι ποδοσφαιριστές Δαμιανάκης, Μανακούσιος, Καπνόπουλος και Γιαννιτσάνης. Και για τους 4 ποδοσφαιριστές μας υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Football League που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΕΛ διαμορφώνεται σε 25 ποδοσφαιριστές.

3. To ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να εισέρχονται δωρεάν στις θύρες 1 και 2, που είναι οι θέσεις των συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών, όλα τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του Νομού Λάρισας σε όλα τα φιλικά και σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας μας. Απαραίτητες προϋποθέσεις η συνοδεία τους από έναν δάσκαλο του σχολείου και η έγκαιρη προσυνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

4. Χθες το βράδυ δείπνησαν με τους ποδοσφαιριστές της Κ20 και τους προπονητές τους, σε γνωστό εστιατόριο της Λάρισας, όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει μεγάλη σημασία στην Κ20 και όλο το ΔΣ θα είναι παρών στην επόμενη συνάντηση με την Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή 12/8/16 στο γήπεδο του Αμπελώνα. Η ΠΑΕ ΑΕΛ προσκαλεί τους οπαδούς να είναι παρόντες σε όλα τα παιχνίδια της Κ20 γιατί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της.

Συντάκτης

Άρθρα : 16760
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top