Ανακοίνωσαν Βέρτζο και Πίντο

Σε νέες προσθήκες προχώρησε το επιτελείο της ΠΑΕ

DSCF6534

Θα…χθαεί η μπάλα στο ρόστερ του ΑΟΤ μετά τη νέα κίνηση με την απόκτηση δυο ακόμη αμυντικών παικτών. Πρόκειται για τους Βέρτζο και Πίντο Λεάντρο που ανακοινώθηκαν σήμερα, όμως    το γεγονός ότι έγιναν προσθήκες μετά την κάθοδο της ομάδας από την προετοιμασία και κυρίως μετά τις δηλώσεις Ψιμουλάκη (πως πρωτον το ρόστερ έχει κλείσεικαι δεύτερον  δεν θέλει παίκτες μετά το βασικό στάδιο προπ΄νήσεων…) , δείχνει πως είτε στην ΠΑΕ είτε υπάρχει θέμα με τον προπονητή που θα το  φανεί στην πορεία, είτε υπάρχει θ΄’εμα με τους παίκτες που αποκτήθηκαν για τις συγκεκριμένες θέσεις, με πιο τρανταχτή την περίπτωση του Τομκοβιτς που ήρθε στα Τρίκαλα τραυαμτίς και υπέγραψε χωρίς να περάσει τις γενικές ιατρικές ξετάσεις.. Για την περίπτωση του Τόμκοβιτς ο Ψιμουλάκης έχει την άποψη πως η ομάδα πρέπει να τον περιμένει, όμως μένει να δούμε μετά τις νέες προσθήκες τιο θ γίνει συνολικά με το ρόστερ που είναι πλέον υπεράριθμο

Στην ομάδα πάντως θα ενταχθεί ένας ακόμα μεσοαμυντικός (ήδη προπονήθηκε σήμερα) ενώ αναμένεται  και μεταγραφή γκολκίπερ με πιθανή έξοδο Σαχσανίδη

Η σημερινή Ανακοίνωση τώρα αναφέρει…

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Άγγελο Βέρτζο και Πίντο Λεάντρο. Τους καλωσορίζει στην ομάδα μας και τους εύχεται υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Άγγελος Βέρτζος
Ο έμπειρος 33χρονος αμυντικός (27/5/1983) έχει αγωνιστεί σε πλήθος ομάδων ειδικά σε δεύτερη και τρίτη κατηγορία όπως Αχαρναικός, Πανηλειακός , Αγιος Δημήτριος, Νίκη Βόλου, Απόλλωνας Σμύρνης, Προοδευτική ενώ έχει περάσει και από την Σούπερ Λίγκα με τις φανέλες των Δόξα Δράμα και Βέροια. Ενώ πέρυσι με την Λάρισα κέρδισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Πίντο Λεάντρο
Ο Βραζιλιάνος στόπερ Λεάντρο, 22 ετών (24/1/1994), με ύψος 1,82 έχει αγωνισθεί μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην ΠΑΕ Καλλονή, στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΠΑΕ Λαμία.