Ομογενής στο προσκήνιο για Ηρακλή

 

 

Ο ομογενής μάνατζερ  Νίκος Καγιούλης μίλησε για τον ΗΡΑ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον arena fm:

Για το τι συμβαίνει στον Ηρακλή:

«Είχαμε δρομολογήσει συζητήσεις με τον κ. Παπαθανασάκη και έχουμε βρει την λύση. Αναλαμβάνουμε την ομάδα τον Ηρακλή για να προχωρήσουμε παρά κάτω και είναι διαδικαστικό το θέμα. Θα ανακοινωθούν όλα τις επόμενες ώρες. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η διοίκηση και το μάνατζμεντ καθώς οι μετοχές δεν αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη. Η διοίκηση και το μάνατζμεντ θα περάσουν σε εμένα μόλις ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά με τα έγγραφα.

Για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία:

«Ελπίζω να τελειώσουμε σήμερα. Μέχρι αύριο θα ολοκληρωθεί για να βγουν οι ανακοινώσεις και να γνωρίζει και ο κόσμος τι ακριβώς γίνεται. Εμείς θα αναλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις και με την βοήθεια του κόσμου θέλουμε ένα καλύτερο αύριο.  Μόλις τελειοποιηθούν όλα θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση και δεν θα παραπληροφορηθεί κανείς. Θα κάνω Συνέντευξη Τύπου και θα ενημερωθεί ολόκληρος ο Ηρακλής».

Για το αν υπήρξε αντίδραση από τον Παπαθανασάκη:

«Δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Είναι κάτι προσχεδιασμένο εδώ και πολλές μέρες. Η επιθυμία του είναι να απεμπλακεί και μου έχει δώσει ελεύθερο χαρτί να διοικήσω τον Ηρακλή. Θέλει σε βάθος χρόνου να πουληθούν οι μετοχές και να απεμπλακεί εντελώς».

Για το θέμα με τα Τρίκαλα:

«Τα Τρίκαλα και τα κάθε Τρίκαλα δεν με απασχολούν. Θα αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα όπως πρέπει. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία του κ. Παπαθανασάκη με τα Τρίκαλα και μόλις τα έμαθε όλα αυτά βγήκε εκτός εαυτού.  Το θέμα είναι διαδικαστικό έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον κ. Παπαθανασάκη».

Για το αν αξίωσε ο κ. Παπαθανασάκης κάποιο ποσό:

«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό αυτή την στιγμή».

Για το τι συμβουλεύει τους φιλάθλους στη Μίκρα:

«Θα τους συνιστούσα να αφήσουν τους υπαλλήλους να δουλέψουν, να μην ανησυχούν για το μέλλον του Ηρακλή και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Ηρακλής είναι σε δύσκολη θέση και θέλουμε την στήριξη όλων. Ο Ηρακλής χρειάζεται τον κόσμου του».

arenafm.gr