Μπάρδας: Είμαστε πίσω σε σχέση με την ΑΕΛ

Διαβάστε τις δηλώσεις των προπονητών ΑΟΤ- ΑΕΛ

Ααναλυτικά μιλώντας για τον ΑΟΤ ο  Θανάσης Μπάρδας ανέφερε: “Να ευχηθώ στον Άγγελο καλή επιτυχία και να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει. Το παιχνίδι ήταν προετοιμασίας, είναι αρχή για εμάς που μπήκαμε στην κρίσιμη εβδομάδα. Είμαστε πιο πίσω σε σχέση με την ΑΕΛ, αλλά πολύ ικανοποιημένοι. Δείξαμε στοιχεία αυτά που θέλουμε να βγάλουμε στο παιχνίδι μας. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν ήρθε το αποτέλεσμα αλλά έγινε ένα καλό ματς”.

Από την πλευρά του ο Άγγελος Αναστασιαδης: “Έγινε ένα πολύ καλό τεστ για μένα με μια καλά οργανωμένη ομάδα. Εμείς είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο καλό, με αρκετές φάσεις που δεν τελειώσαμε. Είδαμε κάποια παιδιά που είναι καινούριοι στην ομάδα και νεαροί σε ηλικία και έπρεπε να είμαστε σίγουροι.

Βγάλαμε σωστά συμπεράσματα και από το πρώτο και από το δεύτερο ημίχρονο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια αρκετών παιδιών. Από τα περισσότερα παιδιά μπορώ να πω. Μας λείπουν βέβαια κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε και θα το κάνουμε.

Τελειώνοντας να ευχηθώ στα Τρίκαλα που είναι μια ιστορική ομάδα καλή συνέχεια. Έχω παίξει εδώ αντίπαλος και θέλω να τους ευχηθώ την άνοδο. Η δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η περιφέρεια και πρέπει όλες οι ομάδες που ανήκουν σε αυτή να δυναμώσουν”.