Οι Ίκαροι σε συνεργασία με Αγιο Νέστορα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ικαροι που έκαναν και μεταγραφή

 

Το Δ.Σ. των Ικάρων ανακοινώνει την επίσημη πλέον συνεργασία υπό τη μορφή θυγατρικής ομάδας με τον Άγιο Νέστορα Τρικάλων που αγωνίζεται στην Β’ ΕΣΚΑΘ. Ο σχεδιασμός των Ικάρων για μία δυνατή εκπροσώπηση σε πανελλήνιο πλέον επίπεδο εμπεριέχει και την λειτουργία μιας ομάδας δορυφόρου που πρέπει και αυτή να είναι δυνατή και να δίνει τη δυνατότητα σε νέα ταλέντα του Τρικαλινού μπάσκετ να γαλουχηθούν μέσα από τους αγώνες Πρωταθλήματος της τοπικής κατηγορίας.

Προσπαθώντας λοιπόν, τουλάχιστον για την πρώτη χρονιά, να συνυπάρχει η εμπειρία και το ταλέντο, οι αθλητές που θα πλαισιώσουν τους ήδη νεαρούς σε ηλικία καλαθοσφαιριστές του Αγίου Νέστορα είναι οι εξής: Κουρμέτζας (προπονητής/αθλητής), Μακρής, Δεμίρης, Τσίρος, Καραγκούνης, Μπεμπρίου.

Οι παραπάνω αθλητές προέρχονται από τους Ικάρους Τρικάλων, αποδεικνύοντας τη στενή πλέον σχέση μεταξύ των δύο Σωματείων. Τέλος, το Δ.Σ. των Ικάρων Τρικάλων ανακοινώνει την ενσωμάτωση στην ομάδα του γνωστού αθλητή για την αγάπη του  στο μπάσκετ Γιώργο Τζάνη. Ο χαρακτήρας του και η αγωνιστική του διάθεση είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν την ομάδα των Ικάρων Τρικάλων να εκπληρώσουν τους φετινούς στόχους της.