Ποιοι δεν θέλουν τα Τρίκαλα στην Α1;

4adf58fb300074ff8a293c2e3ed27c3f_XL

 

 

 

 

Απίστευτες τράμπες και σενάρια παίζονται τις τελευταίες ώρες

Το τελεσίγραφο Ρουσιαμάνη εκπνέει σε λίγες ώρες και φως στο τούνελ όσον αφορά την συμμετοχή της ομάδας στην Α1 δεν υπάρχει. Ο Ερασιτέχνης μετά από δύο ανακοινώσεις με ουσιώδεις διαφορές η μία με την άλλη δεν προτίθεται κατά πως φαίνεται να τραβήξει μπροστά, να βρει ενδεχομένως και κάποιους συμπαίκτες και να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Σε επαφές που έγιναν ανάμεσα σε μέλη του και τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη τις τελευταίες ώρες ξεκαθαρίζουν πως δεν μπορεί ο Ερασιτέχνης να αναλάβει τέτοια πρωτοβουλία και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να …ανησυχεί όπως και οι υπόλοιποι.

Και αν η ανησυχία είναι βάσιμη (που μάλλον είναι) και τα Τρίκαλα δεν κατέβουν στην Α1 τότε θα κληθούν να διαχειριστούν ενδεχομένως τις τύχες της ομάδας στην Β’ Εθνική.

Μία τέτοια εξέλιξη, δηλαδή ο υποβιβασμός στην Β’ Εθνική, ποιους θα βολέψει; Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετήσει το «εγώ» κάποιων ανθρώπων που θέλουν να το παίξουν «Τρικαλάρχες» έστω και σε μικρότερη κατηγορία. Παραείναι μικρόψυχο και εγωκεντρικό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι  θα βολέψει τον ΕΣΑΚΕ και κατ΄ επέκταση την ΕΟΚ που ελέγχει τον  Σύνδεσμο πια. Γιατί θα έχει την ευκαιρία να δώσει wild card στην Α1 σε όποιον επιθυμεί, κοινώς σε όποιον γουστάρει,  με αντίτιμο που δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ήδη κάνουν bullying στον Εθνικό να μην δεχτεί να παίξει στην Α1 αντί της Κηφισιάς. Μέχρι και δημόσιες παραινέσεις κάνουν στους παράγοντες του. Αν ο Εθνικός που είναι η τελευταία ομάδα που έχει δικαίωμα ανόδου από την Α2 παρά ταύτα δεχτεί να παίξει στην Basket League,  η μόνη ευκαιρία για να ανεβάσουν κάποια άλλη ομάδα της αρεσκείας τους (Δούκας, Λευκάδα, Χολαργός, Ηρακλής ή οποιοσδήποτε άλλος) είναι να μην κατέβουν τα Τρίκαλα! Αν δεν κατέβει και ο Εθνικός και τα Τρίκαλα, ακόμη καλύτερα, θα έχουν δύο wild cards να δώσουν.

Στην ΚΑΕ είναι πεπεισμένοι ότι υπέρ του άνωθεν σεναρίου είναι και κάποιοι συντοπίτες μας. Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε και το έχουμε μεταφέρει και  σε ιδιωτικές συζητήσεις.

Αυτό που εισπράττουμε καθημερινά είναι ότι οι Τρικαλινοί φίλαθλοι θέλουν να δουν την ομάδα στην Α1 ξανά. Και ζητούν να μείνουν στην άκρη εγωϊσμοί και πείσματα…

Sportrikala