Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » TRIKALA BC » Απάντηση του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ

Απάντηση του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ

4adf58fb300074ff8a293c2e3ed27c3f_XL

 

 

 

 

 

 

Με αφορμή τις δηλώσεις Ρουσιαμάνη και Φρύδα

Αρνούμενη να μπει στην λογική του τελεσίγραφου η διοίκηση του Ερασιτέχνη σε ανακοίνωση της αναφέρεται από την δική της σκοπιά στα νούμερα τα οποία έχουν μπει από την πλευρά Ρουσιαμάνη αναφέροντας ότι οι οφειλές από Α2 και κάτω ήταν 227,637,00 € τα οποία συμφωνήθηκε να πληρώσει ο ιδιοκτήτης της Aries αναλαμβάνοντας τις τύχες της ομάδας.

Σημειώνουν ωστόσο ότι κατά την διάρκεια των τριών ετών υπήρξαν καταβολές και από την πλευρά τους χρηματικών ποσών που θα έπρεπε να έχει πληρώσει η ΚΑΕ.

Στο κρίσιμο ερώτημα για την επόμενη ημέρα δεν τοποθετούνται, ούτε επαναλαμβάνουν τα περί «έντιμου υποβιβασμού σε μικρότερη κατηγορία», ούτε μιλούν για σενάρια μεταφοράς της ομάδας σε άλλη πόλη. Κρατούν για τον εαυτό τους τον ρόλο του θεματοφύλακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

 

Επειδή οι ημέρες που διανύουμε είναι πολύ κρίσιμες για την ομάδα μας, καλό θα ήταν όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ( TRIKALAB.C. ) να είναι προσεκτικοί στις δημόσιες ανακοινώσεις τους ιδιαίτερα όταν αναφέρονται σε χρηματικά ποσά.

 

Επειδή ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ κος Ευάγγελος Φρύδας σε συνέντευξη τύπου ανέφερε τα εξής: «Οφειλές πριν την ΚΑΕ: « Όταν η ομάδα έγινε ΚΑΕ πλήρωσε πολλά χρήματα από προηγούμενα του ερασιτέχνη. Πάνω από 200.000 ευρώ πληρώθηκαν από τον κ. Ρουσιαμάνη και την ΚΑΕ…..Αυτά όλα πληρώθηκαν από την ΚΑΕ και τον κ. Ρουσιαμάνη”.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, ενημερώνουμε όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους ότι, ενώ στις 27/06/2013 (ήτοι αμέσως μετά την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία) ο Κος Ευάγγελος Φρύδας ,εκπροσωπώντας την ΚΑΕ και τον Κο Αχιλλέα Ρουσιαμάνη όπως ο ίδιος δήλωσε στην συνάντησή του με τους δημοσιογράφους,   ανέλαβε ρητά και κατηγορηματικά δυνάμει έγγραφης συμφωνίας την υποχρέωση να εξοφλήσει διάφορες οφειλές του Ερασιτέχνη που ανέρχονταν τότε στο ποσό των 227.637,00 Ευρώ (εννοείται ότι το έγγραφο αυτό είναι στη διάθεση όλων). Επίσης αναφέρθηκε ποσό 16.000€ προφορικά και εκτός του εγγράφου, που αφορούσε επίσης οφειλή του ερασιτέχνη.

Ωστόσο από την ημέρα εκείνη μέχρι σήμερα η ΚΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ έχει καταβάλει για οφειλές του Ερασιτέχνη το ποσό των 44.800,00 Ευρώ.

Επίσης η ΚΑΕ Αίολος Τρικάλων κατέβαλε τις 16.000€ της προφορικής συμφωνίας καθώς επίσης και ποσό 15.000€ σε δικαστική απόφαση εις βάρος του ερασιτέχνη που εκδόθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς.

Τέλος η ΚΑΕ Αίολος Τρικάλων παραχώρησε δύο διαφημιστικούς χώρους, ήτοι το μπροστινό τμήμα της εμφάνισης  καθώς και μια σταθερή διαφημιστική ταμπέλα σε κεντρικό σημείο του γηπέδου, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν από τον ερασιτέχνη για προσέλκυση χορηγών και τα χρήματα  θα χρησιμοποιούνταν στην αποπληρωμή των άνω οφειλών. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 47.000€.

Σημειωτέον ότι, παρόλο που τόσο ο νόμος, όσο και το καταστατικό της ΚΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ρητά αναφέρουν ότι η ΚΑΕ αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις του ερασιτέχνη, ωστόσο τα μέλη του ερασιτέχνη, ως ένδειξη καλής θέλησης και αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα, έχουν καταβάλει ακόμα και μετά την σύσταση της ΚΑΕ μεγάλα χρηματικά ποσά προς εξόφληση οφειλών.( είναι αυτονόητο ότι όλα τα ανωτέρω οικονομικά στοιχεία αποδεικνύονται με έγγραφα και είναι στη διάθεση όλων όσων επιθυμούν να τα ελέγξουν ).

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, καλούμε τη Διοίκηση της ΚΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ να μην παραπληροφορεί τους Τρικαλινούς φιλάθλους, αλλά να φροντίσει για το μέλλον της ομάδας που όλοι αγαπάμε.

Υ.Γ.1 Η διοίκηση της ΚΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ πρέπει να ξαναδιαβάσει την προηγούμενη ανακοίνωσή μας, διότι εμείς δεν ζητήσαμε ούτε να αποχωρήσει, ούτε να παραμείνει, όπως έντεχνα προσπάθησε να παρουσιαστεί εκ μέρους της ΚΑΕ,  αλλά εκφράσαμε την αγωνία όλων των μελών και των φιλάθλων της πόλης ζητώντας ενημέρωση.

Υ.Γ.2 Η διοίκηση και τα μέλη του Ερασιτέχνη δεν δέχονται τελεσίγραφα και απειλές από κανέναν και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να «σωπάσει» όσες ημέρες κι αν περάσουν εάν κρίνει ότι θίγονται τα συμφέροντα του σωματείου. Αυτή άλλωστε είναι και θεσμικά η αποστολή τους.

Για το Δ.Σ. του Α.Σ. Αίολος Τρικάλων

 

Χλωρός Νικόλαος

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16723
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top