Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Σαρακατσάνος: Η δουλειά που κάνουμε θα βγει στο πρωτάθλημα

Σαρακατσάνος: Η δουλειά που κάνουμε θα βγει στο πρωτάθλημα

ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αισιόδοξος για την νέα σεζόν ο Τρικαλινός άσσος.

Ο ένας από τους αρχηγούς του ΑΟ Τρίκαλα μίλησε στην «Λέσχη 97,6» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της ανόδου που έχει μπει είναι κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί από το τι θα πράξει η τρικαλινή ομάδα, χωρίς να κοιτά τους αντιπάλους.

Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος ξεκίνησε μιλώντας για την προετοιμασία: «Για εμάς τους ποδοσφαιριστές το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι πάντα επίπονο, αλλά αναγκαίο. Θεωρώ ότι η δουλειά που κάναμε εδώ θα βγει στο πρωτάθλημα. Το πλέον βασικό είναι ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό και αυτό δεν το λέω ως μια έκφραση ρουτίνας αλλά ως μια πραγματικότητα».

Για την επιστροφή της αποστολής στα Τρίκαλα ο έμπειρος αμυντικός τόνισε: «Την Τετάρτη θα επιστρέψουμε και έχουμε να δώσουμε τα δυο δυνατά φιλικά με την Λάρισα και την ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι αυτά τα δυο παιχνίδια κεντρίζουν και το ενδιαφέρον των φιλάθλων και για εμάς σίγουρα δίνουν κίνητρο, αλλά δεν βγαίνουμε από τον στόχο μας που είναι να δουλέψουμε για να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας για τα επίσημα παιχνίδια».

Τέλος, ο Σαρακατσάνος έκλεισε για τον φετινό στόχο: «Πέρυσι χάσαμε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα στις λεπτομέρειες. Για τη νέα αγωνιστική ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς φρόντισε να δημιουργήσει την ομάδα από την πρώτη μέρα ξοδεύοντας αυτή την εποχή χρήματα. Θεωρώ ότι ο στόχος της ανόδου για τη νέα αγωνιστική περίοδο εξαρτάτε μόνο από εμάς και δεν έχουμε να κοιτάξουμε καμία άλλη ομάδα. Και βέβαια με την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε».

Συντάκτης

Άρθρα : 16755
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top