O Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων για το Πανελλήνιο

13654278_1740633582873991_3503794039937341227_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μια πραγματική γιορτή για την ποδηλασία και την πόλη μας, ήταν το τριήμερο που μας πέρασε

Η αυλαία του πανελληνίου πρωταθλήματος για τις μικρές κατηγορίες (έφηβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων) έπεσε,  αφήνοντας  όμορφες  αναμνήσεις στους αγωνιζόμενους αλλά και στους θεατές.

Η Ε.Ο.Π. με τον  Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων και την πολύτιμη βοήθεια από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων με τους εθελοντές, συνδιοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία αυτό το ποδηλατικό Πρωτάθλημα στην πόλη μας. Ο βασικότερος παράγοντας όμως,  που δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα στην διαδρομή του αγώνα, είναι η άρτια οργάνωση και  καθοδήγηση από τη αστυνομία – τροχαία όπου με πλήθος ένστολων οργάνων αλλά και περιπολικά και μηχανές κάλυψαν και τις τρείς αγωνιστικές ημέρες με απόλυτη  επιτυχία και χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Εμείς οι άνθρωποι του Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ οφείλουμε να συγχαρούμε και να τους ευχαριστήσουμε για πολλοστή φορά πλέον,  αφού όσες φορές κι αν συνεργαστήκαμε  μαζί τους η ασφάλεια των αθλητών στον δρόμο ήταν πάντα σε υψηλό επίπεδο. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους που βοήθησαν εθελοντικά και ιδιαιτέρως τον δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Λάππα επικεφαλή των εθελοντών Τρικάλων, τον Βαγγέλη Διβάνη και τον σύλλογο δρομέων Τρικάλων για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι ποδηλάτες από ομάδες της Κρήτης έκαναν τις καλύτερες εμφανίσεις και κέρδισαν τα περισσότερα μετάλλια.  Από την πόλη μας τα καλύτερα αποτελέσματα είχαμε από την Ματίνα Σούλιου στην κατηγορία νεανίδων με δύο μετάλλια, ένα στην ατομική χρονομέτρηση και ένα στον αγώνα αντοχής, αλλά και από τον Λευτέρη Ζώη  στους εφήβους με την έκτη θέση στην ατομική χρονομέτρηση.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες αγωνίστηκαν σε δύο αγωνίσματα ανά κατηγορία, αντοχή και ατομική χρονομέτρηση.  Στην ιστοσελίδα της ΕΟΠ μπορείτε να δείτε όλα τα επίσημα αποτελέσματα: http://hellenic-cycling.gr/

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/?fref=nf  αν και καινούριο σωματείο, πλαισιώνεται από ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ποδηλασίας, αυτό μαζί με την όρεξη για προσφορά και ποδηλατική ανάπτυξη κάνει την διαφορά και έχει σαν αποτέλεσμα τα  τελευταία χρόνια να γίνονται αρκετοί και σημαντικοί αγώνες στον Νομό Τρικάλων.

Οι ποδηλατικές ακαδημίες του Π.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα παραμείνουν κλειστές για περίπου δύο εβδομάδες (καλοκαιρινές διακοπές),  πλέον έχουν αυξηθεί σε αριθμό αθλητών και από την καινούρια περίοδο θα  λειτουργούν σε 2 τμήματα (αρχαρίων και προχωρημένων αθλητών).  Μετά τον 15Αύγουστο και συγκεκριμένα την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα έχουμε  την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς με το ραντεβού για προπονήσεις στο γνωστό μέρος (κεντρική πλατεία Τρικάλων).  Ένα μεγάλο ευχαριστώ από πλευράς μας θα θέλαμε να πούμε και στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού ο κάθε ένας με τον τρόπο του βοηθάει  την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας αλλά και γενικότερα στον νομό Τρικάλων. ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), STAVRAKIS (ελαστικά), VOLVO service (Σκορδάς – Τζέκος), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΜΑΡΑΒΑΣ (κρέατα), Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά) και ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).