3η θέση στο beach volley U16 για Παπαθεοδώρου-Φιλιππίδη

Απονομές U16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση στην Ελλάδα στο beach volley για το θεσσαλικό δίδυμο.

Στους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος U16 που έγιναν στο Σχοινιά, το δίδυμο Παπαθεοδώρου-Φιλιππίδη κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο φτάνοντας μια ανάσα απ΄τον τελικό, αφού στον ημιτελικό ηττήθηκαν με 2-1.

Έτσι για δεύτερη συνεχή χρονιά καταφέρνουν να ανέβουν στο βάθρο, αφού και πέρυσι για την ίδια διοργάνωση πήραν την 3η θέση στα Τελικά που έγιναν στο Βόλο.

Η Ευαγγελία του Ασκληπιού και η Αναστασία της Αργούς Βόλου βρίσκονται μαζί τα 2 τελευταία χρόνια καταφέρνοντας να πάρουν πανελλήνια διάκριση, ενώ για την Ευαγγελία είναι η Τρίτη συνεχόμενη χρονιά με συμμετοχή στα τελικά αφού το 2014 δίδυμο με την Ιωάννα Μπουρλή πήραν την 5η θέση στα Τελικά της Πάτρας.

Τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος έγιναν με την συμμετοχή 12 ομάδων (πρωταθλητών Περιφερειών) με την πρώτη φάση να εξελίσσεται σε ομίλους των 3 ομάδων όπου απ΄τα μεταξύ τους παιχνίδια προέκυψε η 8άδα. Στην συνέχεια με νοκ-άουτ παιχνίδια οδηγηθήκαμε στην τελική κατάταξη.

Το δίδυμο Παπαθεοδώρου-Φιλιππίδη έπαιξε διαδοχικά

Παιχνίδια ομίλου

1ο Παπαθεοδώρου Ε./Φιλιππίδη Α. VS Μπέρμπερη Μ/Παυλοπούλου Λ. 0-2

2ο Παπαθεοδώρου Ε./Φιλιππίδη Α. VS Δημιτριάδου Α/Παναγιωτίδου Ε. 2-1

Νοκ άουτ 8αδας

Γωνιωτάκη Δ./Κωστάκη Ι. VS Παπαθεοδώρου Ε./Φιλιππίδη Α. 0-2

Ημμιτελικός

Μπέρμπερη Μ/Παυλοπούλου VS Παπαθεοδώρου Ε./Φιλιππίδη 2-1

Μικρός Τελικός

Παπαθεοδώρου Ε./Φιλιππίδη VS Μαραθοκαμπίτου Ν/Χατζινικολάου Ν. 2-0

Το Δ.Σ του Ασκληπιού συγχαίρει την Ευαγγελία και την Αναστασία και τον προπονητή τους κ. Β. Σταθόπουλο, για την μεγάλη επιτυχία.