Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » Η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ για τις δηλώσεις Κούγια

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ για τις δηλώσεις Κούγια

1484487

 

 

 

Mε αφορμή τις επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων

Όσοι δεν …προσκυνούν τον Κούγια αυτομάτως «βαπτίζονται» εχθροί. Ο ισχυρός άντρας της Λάρισας έχει στοχοποιήσει όσους επιμένουν και κάνουν ρεπορτάζ με αποτέλεσμα η Ένωση Συντακτών να προχωρήσει σε ανακοίνωση όπου σημειώνει τα εξής:

 

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε ότι έχουν αυξηθεί οι επιθέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια κατά δημοσιογράφων, καθώς και οι απαξιωτικές του αναφορές για μέσα ενημέρωσης της περιοχής μας.

Τελευταίο κρούσμα η επίθεση κατά της εφημερίδας «Ελευθερία» και του συναδέλφου Σωτήρη Κέλλα, τους οποίους απειλεί με μηνύσεις, με την κατηγορία ότι… έκαναν ρεπορτάζ!

Θα θέλαμε να συστήσουμε στον κ. Κούγια μεγαλύτερη ψυχραιμία! Θα πρέπει μάλλον να συμβιβαστεί με την ιδέα, ότι… οι δημοσιογράφοι της Λάρισας δεν μπορεί να είναι «υπάλληλοί του» και να κάνουν ρεπορτάζ με… την άδεια του!

Επίσης, καλό θα ήταν να λείψουν οι χαρακτηρισμοί για τους συναδέλφους μας, στο σύνολο τους.

Στόχος όλων των συναδέλφων μας ήταν και είναι, η αγαστή συνεργασία με όλες τις ομάδες της Θεσσαλίας. Αν αυτή δεν είναι επιθυμητή από κάποιες ΠΑΕ, δικαίωμα τους. Η αξιοπρέπεια και ο επαγγελματισμός όμως των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης, είναι δικαίωμά μας και κυρίως δικαίωμα της κοινωνίας!

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16705
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top